Mad Max PC, PS4, XBOXONE

Mad Max-játékot készítettek a Just Cause fejlesztői.
Típus: Akció, Autós

E3 2013: Lelepleződött a Mad Max-játék

Régóta tudtuk már, hogy az Avalanche Studios egy Mad Max-játékon dolgozik, ám a Sony buliján végre lehullt a lepel a posztapokaliptikus, nyitott világú TPS-ről. Az első képekkel és trailerrel szolgálhatunk.

Pihenőpályán az Avalanche steampunk játéka

A Just Cause fejlesztői korábban egy steampunk stílusú, nyitott világú akciójátékon dolgoztak, amelyről még februárban egy képet is közzétettek. Az alapító szerint nincs veszve a projekt, hiszen csak félrerakták.

Mad Max-életjelek a láthatáron

Újabb életjeleket adott magáról a Mad Max játékváltozata, amiről ugyan mindenki tudja, hogy készül, de egyelőre a fejlesztők mégsem akarják hivatalosan is bemutatni. Az anyag a jövőre érkező filmet dolgozza fel.

Egy kép a Just Cause 3-ból?

Az Avalanche Studios vezérigazgatója újabb teaser képet tett közzé Instagramján a következő projektükből. Legutóbb sokan az új Mad Max-játékra asszociáltunk, ám most a Just Cause 3-ra utalnak a jelek.

Az első kép az Avalanche új fejlesztéséről

A Just Cause fejlesztője, az Avalanche Studios két next-gen játékon is dolgozik egyszerre, a szóbeszédek szerint az új Mad Max-film adaptációjáról és a Just Cause 3-ról van szó. Egy rejtélyes képünk már van.

Next-gen cím lehet a Mad Max-játék

A Just Cause fejlesztője, az Avalanche Studios két eddig még be nem jelentett címen dolgozik a következő generációs konzolokra. A Just Cause 3 már szinte biztos, de az új Mad Max-mozi játékadaptációja is esélyes.

Mad Max játék a Just Cause fejlesztőitől

Arról már korábban értesültünk, hogy készül egy játék az éppen forgatás alatt álló Mad Max 4 alapján, ám egészen eddig nem volt fogalmunk arról, hogy melyik stúdió áll a projekt mögött. Néhány twitteres üzenetet összerakva azonban összeáll a kép.