Mad Max PC, PS4, XBOXONE

Mad Max-játékot készítettek a Just Cause fejlesztői.
Típus: Akció, Autós

GC 2015: Mad Max - veszélyek a nagyvilágban

Vadonatúj előzetessel jelentkezett az Avalanche fejlesztette Mad Max-játék. A friss kedvcsináló ezúttal a játékbeli sivár, sivatagos világ különböző veszélyeire, köztük a helyőrségekre, erődítményekre fókuszál.

Az új filmet is adják a Mad Max gyűjtői kiadásához

A Fury Road Blu-Ray változatát is megtaláljuk a Mad Max: Post-Apocalypse Editionben. Az ősszel érkező videojáték gyűjtői kiadása nem tartalmaz szobrot, vagy más replikát, de attól még bitang jól néz ki.

E3 2015: 14 perc Mad Max őrült világában

Eddig csak képek és trailerek formájában láthattuk akció közben a Mad Max-et, az E3-on azonban végre ki is próbálható a játék. A Gamespot le is csapott a lehetőségre, így tudunk mutatni egy 14 perces bemutatót.

E3 2015: Mad Max - brutális képek érkeztek

Nagyon elfoglalt mostanság az Avalanche Studios is, hiszen a Just Cause 3 mellett a Mad Maxet is kalapálják, reméljük, mindenhova jut erőforrásuk. A vizualitással nem lesz gond egyik alkotás esetében sem.

E3 2015: Új trailert kapott a Mad Max is

A Just Cause alkotóinak új, igazán ígéretes játéka, a Mad Max se marad távol az idei E3-tól. Rögtön itt egy új előzetes, ami a főgonoszára, Immortan Joe utódjára, Scabrous Scrotusra koncentrál.

Sztorielőzetest kapott a Mad Max-játék

A nemzetközi sajtó a napokban futhatott egy kört az Avalanche Mad Max-játékával, a készítők pedig az új bemutatók megjelenésére időzítették az anyag sztorielőzetesének kiadását.

Mad Max gameplay trailer érkezett

A két nappal ezelőtti piszkosul hangulatos képek után végre megérkezett a Mad Max első, négy és fél perces játékmenet-ízelítője, ami részletesen bemutatja a játékmenetet, a történetet és a különböző játékelemeket.

Veszett a világ az új Mad Max-képeken

Az Avalanche Studios kiadott egy csokornyi friss screenshotot és koncepciós rajzot az ősszel érkező Mad Maxről. A posztapokaliptikus világ rajongói a májusban megjelenő filmmel együtt igazi unikumdarabbal gazdagodhatnak.

Egyre jobban várjuk az új Mad Max-filmet

Ütős év lesz az idei a Mad Max rajongói számára, hiszen egy új játék és egy új film is érkezik a témában. Utóbbi, a Mad Max: Fury Road a minap kapott egy friss előzetest is, vessétek rá magatokat!

Új képeken Mad Max járgánya

Bizonyára olvastátok már Zoenn delejes előzetesét a Just Case-sorozatot jegyző svéd Avalanche Studios fejlesztésében készülő Mad Maxről, most azonban újabb képeket tudunk mutatni a játékról, s Max járgányáról.