Infinity Blade II IPHONE

Az Epic Games és a Chair koprodukciója a folytatásához érkezett - egészen elképesztő látványban lesz részünk megint!
1416933000

Úgy néz ki, jön a kinectes Infinity Blade

Fix infóink még nincsenek ugyan, de nagyon úgy néz ki, hogy Xbox One-ra, illetve Kinectre költözik az Infinity Blade. További érdekesség, hogy egyelőre Kína-exkluzívnak tűnik a projekt.
1375601400

Jön az Infinity Blade 3?

Hivatalos bejelentés ugyan még nem volt, de a sorozatot jegyző Chair Entertainment egyik munkatársa már beleírta a nyilvános önéletrajzába az Infinity Blade 3-at, így joggal bízhatunk a dologban.
1373279453

Ötéves az App Store, ma több játék ingyenes

Éppen öt éve annak, hogy az Apple útjára bocsájtotta saját alkalmazásboltját, az App Store-t. A jeles dátum alkalmából a mai napon ingyenesen letölthetjük az Infinity Blade II-t, a Badlandet, vagy a Tiny Wingset is többek közt.
1362816000

Mike Capps végleg otthagyja az Epicet

Mike Capps még decemberben jelentette be, hogy lemond az Epic Games elnöki posztjáról, akkor viszont úgy határozott, hogy az igazgatótanács tagjaként jelen marad a fejlesztőcég életben.
1354705200

Visszavonul az Epic Games elnöke

A magyar Game Developers Forumot is megjárt Mike Capps a családja miatt mond le az Epic Games elnöki pozíciójáról. Nemrég Cliff Bleszinski hagyta el a fejlesztőcéget.
1324378387

Infinity Blade II teszt

Siris, az eredetileg Kinect-játéknak indult Infinity Blade immár nevesített páncélos hőse az irodalmi kitérőt követően rendíthetetlenül folytatja menetelését iPhone-on, iPaden és iPod touch-on a címadó kard kovácsa irányába, s nem kegyelmez az útjába akadó titánok és halhatatlanok hordáinak.
1323356453

Az Epic nem szívesen portolna PS Vitára

A Gears of War fejlesztői nem érzik annak szükségességét, hogy minden új, apró platformon jelen legyenek termékeikkel. Mike Capps elnök azt is kifejtette, hogy jelenleg nem készítenek Vitára játékot, megvárják, hogy mennyire lesz elfogadott a Sony handheldje a nyugati piacon.
1323110270

VGA 2011: Bejelentésre készül az Epic Games is

Cliff Bleszinski és az Epic Games már a tavalyi Video Game Awardsra is készült bejelentéssel, viszont azt az utolsó pillanatban lelőtték - máig nem tudni, miért. Sebaj, most lesz új projekt, itt is van a teaser, igaz, a többi bemutatandó címmel szemben itt egyáltalán nem mutatnak semmit a játékból.
1322835222

Megjelent az Infinity Blade II, itt a launch trailer

Tegnap óta megvásárolható az App Store-ból az Infinity Blade második része, ami új fegyverosztályokkal és még szebb grafikával várja a rajongókat. Az Infinity Blade II a legszebb iOS-es játék, ez tény, de ennek meg is van az átka: néhányaknál csúfos összeomlásokat produkál a program.
1317985200

Decemberben folytatódik az Infinity Blade

Még egy hiányosságunkat pótoljuk: a keddi nagy iPhone-bejelentésen bemutatták az Infinity Blade folytatását, ráadásul az első látnivalókat is azonnal nyilvánossá tette az Epic. A játék egész elképesztően néz ki, és természetesen nemcsak az iPhone 4S-tulajok kiváltsága lesz.