Angry Birds IPHONE, MAC, PC, PS3, PSP, X360

A Rovio kisebb hisztériát kiváltó vicces játéka, mely igazi bestseller iPhone-on és más platformokat is ostromol már. Vigyázat, alacsonyan szállnak a dühös madarak!
Típus:

PSN-en is rekordot döntött az Angry Birds

Nem csupán az okostelefonos piactereken hódít a Dühös Madarak, hanem január óta ez a cím volt a legtöbbet letöltött játék a rendszerben. Jelenleg 75 millió regisztrált felhasználó található a PlayStation Networkön, és ezen belül az Angry Birds az a játék, amely a legtöbb user fiókjában benne van.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

HWSW: Androidos alkalmazásbolt az Amazonon

Prémium Android alkalmazás piactér indult el a minap, ahol már szigorú válogatás, szelektálás előzi meg a "polcra kerülést", s az Amazon ajánlórendszere gondoskodik arról, hogy még ebből a limitált kínálatból is azok a programok kerüljenek a felhasználók elé tálalva, ami számukra tényleg érdekes lesz.

Facebookra költözik az Angry Birds

A Rovio újabb bejelentést ejtett meg a napokban: a méltán népszerű Angry Birds az év végén a Facebookon is bemutatkozhat, így ha értelmesebbet nem is, de egy viccesebb és izgalmasabb játékot már biztosan kapnak a közösségi oldal játékosai. Reszkess, Farmville!

GDC 2011: Rajzfilm készül az Angry Birds alapján

Megannyi találgatás és rejtélyes utalgatás után a finn Rovio végre hivatalosan is megerősítette: rajzfilm készül az Angry Birds alapján. A cég emellett újabb DLC-t jelentett be a játékról, s még kicsit sztorizott is a szakmai közönség előtt - tudtátok, hogy az Angry Birds a csapat 52. játéka?

Öt mítosz a mobilos játék körül

Bár mostanában kétségkívül kevesebben vannak azok, akik nem hisznek a mobiltelefonok játékplatformként való helytállásában, ugyanakkor még mindig találkozni szkeptikusokkal - akár fejlesztői oldalról is -, akik mindezt kétségbe vonják. Öt alapvető mítosz kering a témában, az EA Mobile ezeket oszlatja el.

Remedy társalapító az Angry Birds fejlesztőinél

A játékipar képes meglepő húzásokat produkálni, így fordulhat elő az is, hogy egy neves, AAA-kategóriás játékokat készítő stúdió társalapítója az egyik pillanatról a másikra az Angry Birds fejlesztőinél kössön ki. Lehet, hogy holnap azt olvassuk, hogy CliffyB a FarmVille készítőihez szerződött.

Video Game Awards 2010 LIVEBLOG

Kicsit megkésve ugyan, de itt vagyunk a Spike TV házi rendezvényén, ami nem csupán az év játékairól fog szólni, hanem egy halom játékbejelentéssel is kecsegtet. Minden eddiginél markánsabb felhozatal ígérkezik, szóval szemből csipát kitörölni, lássuk miért fogunk sóvárogni az elkövetkezendő hónapokban.

HWSW: 1 millió dollárt hoz havonta az Angry Birds

Az Angry Birds az okostelefonok világában a legnépszerűbb és legsikeresebb játék jelenleg, ráadásul elérhető majdnem minden operációs rendszerre. Ha szeretnénk összehasonlítani a különböző alkalmazás-piacterek hatékonyságát, nincs jobb eszköz ennél, írja a HWSW.

Xbox Live-ra és Wii-re támad az Angry Birds

Hallatlan sikereket könyvel el az Angry Birds nevű mókás bestseller iPhone-on, legutóbb az androidos operációs rendszerrel megáldott okostelefonok tulajdonosai döbbenhettek meg azon, hogy az ő rendszerükön is rekordokat döntöget a Rovio remek játéka. A szórásból az Xbox 360 és a Nintendo Wii sem maradnak ki.