Soul Calibur V PlayStation, Xbox

Folytatódik a Soul Calibur sorozat - a Namco Bandai az új Tekkennel párhuzamosan fejleszti az ötödik részt.
1313492400

GC 2011: Mozgásban a Soul Calibur V

Úgy néz ki, tényleg elkezdtek befutni a nagyágyúk első gamescomos előzetesei: a Borderlands 2 után itt a Soul Calibur V is. Kérdés, a hogy a kissé vegyes fogadtatásban részesült Tekken 6 után képes lesz-e valamennyire friss vért juttatni a sorozat kissé öregedő érrendszerébe?
1311692400

Soul Calibur V - Comic-Con trailer, új karakterek

Szépen elsiklottunk a Soul Calibur V legújabb trailere mellett, így kicsit megkésve, de megmutatjuk: közel két percen keresztül gerjedhetünk a Project Soul csapatának legújabb verekedős játékára. Emellett a srácok három karaktert is bejelentettek a játékhoz, s küldtek hozzájuk képeket is.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1307107851

E3 2011: Soul Calibur V - előzetesen a játékmenet

Pár napja volt szerencsénk megtekinteni az első screenshotot a Namco nagy múltra visszatekintő hack 'n slashéből, a GTTV pedig felfedte az első gameplay pillanatokat a Soul Calibur V-ből. A szellemiség mit sem változott: nagy mellek, terjedelmes kardcsapások, új karakterek és jelentős látványjavulás.
1305183600

Soul Calibur V - befutott az első teaser videó is

A tegnapi bejelentés után nem kellett sokat várni, hogy a rajongók is megkukkanthassák a Namco Bandai konferenciáján levetített Soul Calibur V előzetest. Az új anyag másfél perces ízelítőt ad az új rész hangulatából, emellett néhány extra érdekességre is fény derül belőle - csekkoljátok!
1305098280

Hivatalos: bemutatkozott a Soul Calibur V

A Namco Bandai végre hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Soul Calibur ötödik része. A játékról egyelőre keveset tudni, de az már biztos, hogy ez lesz az "igazi" folytatás, és ha minden jól megy, jövőre jelenhet meg. A bemutatón trailert is vetítettek, de azt még nem kaptuk meg.
1294052428

Ringó keblek a Kinect segítségével

Az elmúlt hónapokban több alkalommal is figyelemmel kísértük a tehetséges Kinect-hackerek jobbnál-jobb munkáit, most viszont egyfajta "esztétikai sallang" van terítéken. A készítő semmi mást nem tesz lehetővé, mint azt, hogy megdöbbentő fizikával ellátott melleket varázsol irányított karakterünkre.
1293354167

Új Soul Calibur játék készül

Úgy látszik, a Tekken és a Soul Calibur tényleg nem létezhet egymás nélkül: ha az egyikből új rész készül, akkor a másikból is muszáj fejleszteni egyet. Végülis jó stratégia, mert így rögtön kétféle ízlésvilágot tud lefedni a Namco Bandai, ami jól jöhet a Mortal Kombat ellen.