Soul Calibur V PlayStation ÚJ, PS3, X360, Xbox ÚJ

Folytatódik a Soul Calibur sorozat - a Namco Bandai az új Tekkennel párhuzamosan fejleszti az ötödik részt.
1325764800

Befejeződtek a Soul Calibur V munkálatai

Elkészült a Soul Calibur ötödik része, a Namco Bandai pedig tonnányi látnivalóval ünnepli ezt a jeles alkalmat. A játék 17 évvel játszódik a Soul Calibur IV történései után, és az új karakterek mellett vendégszereplőként az Assassin's Creed-széria főhőse, Ezio Auditore da Firenze is feltűnik benne.
1323329003

Sztoritrailert kapott a Soul Calibur V

A Namco kiadta a játék történetét ecsetelő előzetest a Soul Calibur V-ből. Bár egy kardozós-bunyós címben a sztori csak másodlagos, mégis eléggé ügyes hátteret építettek fel a japánok. Siegfried és Nightmare 17 évvel ezelőtt kipattant csatája szolgál alapként. Plusz van egy rakat új képünk is.
1322740850

Februárban jelenik meg a Soul Calibur V

Egyelőre csak Japánban landol februárban a boltokban a Soul Calibur új része, ám remélhetőleg kis csúszással hozzánk is meg fog érkezni. Ennek örömére egy seregnyi új látnivalóval és trailerrel szolgálhatunk. És igen: Ezio Auditore már a borítón is ott feszít.
1320310823

Soul Calibur V - így készítsd el a saját karaktered

Hiába lesz a Soul Calibur V-ben számtalan karakter, olyan belépőket is beleértve, mint Ezio Auditore az Assassin's Creedekből, a játékos előtt áll az a lehetőség, hogy saját harcost kreáljon a beépített szerkesztőfelület segítségével. Eme funkciót prezentálja nekünk az új trailer.
1319371200

Soul Calibur V - Dampierre színháza

Úgy tűnik, a Soul Calibur fejlesztőinek is van azért némi humorérzéke. Legalábbis erre utal a legújabb előzetes, melyben a mókás Dampierre adja elő magát nekünk. Mindez mondjuk nem segít azon, hogy a játék láthatóan nem néz ki valami jól. Persze várjuk meg, míg megjelenik.
1319216411

Hivatalos: Ezio Auditore a Soul Calibur V-ben

Megerősítették, amire már a héten pletykaszinten felhívtuk a figyelmet: az Assassin's Creed orgyilkosa, Ezio Auditore tényleg benne lesz a Namco gondozásában készülő Soul Calibur V-ben. Egy trailerrel is tudjuk bizonyítani a felvetést, s ha már itt járunk, pár képünk is van a verekedős játékból.
1318946438

Ezio is játszható lesz a Soul Calibur V-ben?

Erősen kétséges pletyka ütötte fel a fejét a minap. Feltűnt ugyanis egy képlopat, mely állítólag egy Namco nevével fémjelzett rendezvényről származik, és azért is érdekes, mert a Soul Calibur V játszható karakterei között nem más szerepel, mint Ezio Auditore, az Assassin's Creed itáliai orgyilkosa.
1317225600

Tíz perc harc a Soul Calibur V-tel

Amíg a Tekken egyelőre bizonytalan ideig szünetel, pontosabban a Street Fighterrel közös vonalra indul, a Gamekapocs személyes kedvencének számító Soul Calibur szerencsére a saját területén marad. És most ebből láthatunk 10 percnyi kőkemény ingame harcot.
1316098800

TGS 2011: Soul Calibur V trailer, megjelenés

Bár a Namco Bandai több címet is bemutatott a Tokyo Game Show során, leginkább a Soul Calibur ötödik részét vártuk. A kiadó megosztott néhány érdemleges infót a fejlesztés hátteréről, emelte nagyjából datálta a megjelenést és egy több mint háromperces előzetest is kiadott.
1315303200

TGS 2011: Ezeket hozza a Namco Bandai

Jövő héten indul a Tokyo Game Show, ami az idei japán katasztrófák miatt valószínűleg nem lesz annyira fényűző, mint az eddigi években, de játékokban így sem lesz hiány. Legalábbis a Namco Bandai felhozatalából kiindulva biztosan nem, hiszen már ezekkel meg lehetne tölteni egy fél kiállítást.