Soul Calibur V - Comic-Con trailer, új karakterek

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 26.
  • Videó
Link másolása
Szépen elsiklottunk a Soul Calibur V legújabb trailere mellett, így kicsit megkésve, de megmutatjuk: közel két percen keresztül gerjedhetünk a Project Soul csapatának legújabb verekedős játékára. Emellett a srácok három karaktert is bejelentettek a játékhoz, s küldtek hozzájuk képeket is.

A Soul Calibur V-ben várhatóan 26 karakter kap majd helyet, ennek a fejlesztők szerint a fele vadonat új, eddig nem ismert szereplő lesz - a most leleplezett hősök között a történet szerint már 49 éves Ivy, Natsu és Zwei szerepelnek. Ivy kapcsán a készítők megnyugtattak mindenkit, hogy - bár a negyedik rész óta 17 év telt el - külsőre még mindig 32 évesnek tűnik, míg Natsuról elmondták, hogy ő nem más, mint Taki tanítványa, de a mozgáskulturúját tekintve egyáltalán nem pótolja mesterét. Végül ott van Zwei, akinek a neve németül "kettőt" jelent - a kérdés a következő: ki lesz az "egyes"?

A Comic-Conról készült trailert sanyi80 küldte be, köszönjük! A játék jövőre fog megjelenni PS3-ra és Xbox 360-ra.

8.
8.
Mortis
Huhh, nem is gondoltam ra ,hogy ennyi uj karakter lesz. Velemnyem szerint ezzel nagyon megszivhatjak, ha nem alkotjak meg oket jol. Persze, a mai verekedos jatekok mellett nem lesz nehez eredetit csinalni, de ez akkor is egy *csuszo* tenyezo.
Ez a nem oregedos dolog elegge santit, de a fanboyoknak kedvezni kell, ugye. :D
7.
7.
Noeel
végrevégre... :) nagyon várós game... Kötelező darab lesz!!
6.
6.
Jackie Estacado
Nagyon várós!Imádtam a 4. részét is.
5.
5.
Sheodon
#4: Kilik, Maxi és igen, Raphael-re gondoltál. :)
4.
4.
wildláma
én a botost, meg a "nundzsakust" bírtam legjobban. Na meg Rafaelt (asszem ő az, ilyen francia csávó lehet, és ezzel a párbajtőrrel hadonászott)
3.
3.
Sheodon
Hát, ezt már napok óta láttam, a negyed órás gameplay videót is, viszont rendesen fokozta a hatást, nagyon várós a cucc!

Viszont beszarás az új Project Souls logo, ezek a speckó támadások, meg az új karakterdizájnok is nagyon tetszenek, főleg az, hogy Ivy ruháját (1P és 2P dizájn) kombinálták! (Ja, és igen, elintézték, hogy ne öregedjen a játék szexikonja :D) Jó választás volt a remixelt "Soulcalibur II" téma, meg úgy az egész hangulata megragadott: a régi hangulat tért vissza, csak még darkosabban (announcer hangja is mélyebb). És szépen a grafika is javulóban van, bár ez a negyed órás videóban jobban látszik azért, de itt is észrevehető.

Amire vágyom most már, az csak egy videó a karakterkreálóról, és rendelem is a gyűjtői kiadást.
2.
2.
Cyberpunk
1.
1.
SSJ Gábriel
Várjuk!!!!
Csak kár hogy nem jön pc-re :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...