Final Fantasy XIII-2 PS3, X360

Hivatalos: közvetlen folytatást kap a Final Fantasy XIII. A játék PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik.
1328079619

Final Fantasy XIII-2 - trailer a megjelenéshez

Színes és elborult frizurával rendelkező, mandulaszemű hősök és hősnők, méretes pallosok és japán érzelgősség. A Final Fantasy XIII-2 magán viseli a JRPG-k összes ismérvét, a játék pénteken landol a boltok polcain. A jeles eseményt egy előzetessel is megtámogatta a Square Enix.
1327942800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a japánoké lesz, teljesen egyértelmű: a távol-keleti kiadók ránk zúdítják a legújabb címeiket, az első olyan játékokat, amik értékelhetők is. Kapunk NeverDeadet halhatatlan főhőssel, Soul Calibur V-t cicikkel és háromméteres pallosokkal, és akkor az új Final Fantasyről még nem is beszéltünk...
1327910400

Még egy új játékon dolgozik a Square Enix

Ha a Final Fantasy és a Kingdom Hearts producere új játékon dolgozik, az jelent valamit - ha mást nem, hát azt, hogy rengeteg pénzt fog beleölni a projektbe. A Square Enix így is számos bejelentetlen címen munkálkodik, lassan elkezdhetnék leleplezni őket...
1326708620

Final Fantasy XIII-2 demóteszt

A Final Fantasy tekintélyesen nagy múltjában csak egy rész volt, ami megélte a második részt, és az sem volt véletlen. Az FF X sokak szerint a legjobban sikerült Végső Fantázia. Nem hinném, hogy bárki is gondolni merte volna, hogy a második ilyen a XIII lesz. Eljött az ominózus játszható demó megjelenési dátuma, és én azonnal rá is repültem nem egyszer, hanem rögtön kétszer.
1326303003

CES 2012: Final Fantasy XIII-2 demó és trailer

Végre felgyorsultak az események a Final Fantasy XIII második fejezete kapcsán, alig, hogy kaptunk egy jól összerakott előzetest a JRPG-k császárából, pár perce landolt a levelesládánkban a hír, hogy elérhető a kipróbálható változat is. Rajongók számára nagy nap ez.
1325860200

Jövő héten Final Fantasy XIII-2 demót kapunk

A Final Fantasy-rajongótábor menthetetlenül két részre szakadt: az egyik fele nem bírja elviselni XIII-at, így már le is mondott a sorozatról, a másik fele viszont már számolja az órákat a folytatás európai megjelenéséig. A döntésben viszont segíthet a hamarosan érkező demó.
1324560899

Megjelent a Final Fantasy XIII-2 Japánban

Elrajtolt a Final Fantasy XIII folytatása Japánban, s habár az eladások tekintetében rögtön az élre ugrott, csak körülbelül harmadannyi ment el belőle négy nap alatt, mint az elődből. Ezen kívül a toplistán a 3DS-es játékok továbbra is verik a Vita-címeket.
1324465203

Karaktermustra a Final Fantasy XIII-2 trailerben

Hetente jönnek az új látnivalók a Square Enix zászlóshajójaként szolgáló Final Fantasy XIII-2-ből. Ha eddig nem ismerted a játékban szereplő karaktereket, akkor itt az idő, hogy eme csúfos hiányosságodat orvosold. Természetesen lesznek új és visszatérő arcok is.
1323777632

Magyarázó Final Fantasy XIII-2 trailer érkezett

Nem vagy tisztában a Final Fantasy XIII-2 sztorijával? Kimaradt az előzmény? Fogalmad sincs a játékmenetről és a mechanikáról? Nem tudod, milyen új funkciók kerülnek a folytatásba? Akkor a játék legújabb előzetesét igen jó néven veszed majd, mert számos érdekességet megmagyaráz.
1323187245

Friss Final Fantasy XIII-2 részletek és reklám

Új információk láttak napvilágot a hányatott sorsú Final Fantasy XIII-2-ről, melyek elsősorban szeretett hátas jószágokról, a Chocobokról szólnak. És tudtátok, hogy mi fán terem a Blood Damage? Nem? Akkor olvassatok tovább és nézzétek meg az új reklámot is!