Final Fantasy XIII-2 PS3, X360

Hivatalos: közvetlen folytatást kap a Final Fantasy XIII. A játék PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik.
1308492000

Új képanyagokon a Final Fantasy XIII-2

A Final Fantasy XIII-2 valószínűleg pályázhat a minden idők legkevésbé várt Final Fantasy-játék címére. A rajongók tetemes része nagyot csalódott az alap XIII-ban, s sokan úgy gondolják, hogy eljárt már az idő az ilyen jellegű japán szerepjátékok felett. Vajon a XIII-2 erre rá tud cáfolni?
1307542200

E3 2011: Masszív Final Fantasy XIII-2 anyagok

Habár úgy látszik, a Final Fantasy már nem tud akkora tömegeket mozgatni, mint régen, a sokak által szidott XIII azért rengeteg rajongót tudhat magáénak. Nem csoda hát, hogy a Square Enix ezerrel nyomatja az E3-on a folytatást, a Final Fantasy XIII-2-t, így sok mindent láthatunk a játékmenetből.
1307172000

E3 2011: Teaseren a Final Fantasy XIII-2

Még csak tegnap örültünk (?) annak, hogy kaptunk két screenshotot meg némi infómorzsát a Final Fantasy XIII-2-ből, erre ma már beesik az E3-ra szánt kedvcsináló is, ahol mozgásban láthatjuk az anyagot - habár valószínűleg idő előtt, mert állítólag a Square Enix még nem akarta megjelentetni a videót.
1307115000

E3 2011: Final Fantasy XIII-2 képek és infók

Az az átka, ha egy játékcím nem a folytatásokat jelöli számmal, hogy ha egyszer tényleg folytatást csinálnak, akkor olyan hülye cím kerekedik ki belőle, mint például a Final Fantasy XIII-2. Az E3 alatt megkapjuk majd a legfontosabb információkat, addig is, kezdésnek itt az első két kép.
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1305352807

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.
1300982404

Square Enix: nagyobb prioritásban a mobiljátékok

A japán kiadó tegnap bejelentette, hogy egy új stúdiót hozott létre Hippos Lab néven, amely a jövőben kizárólag a mobiltelefonos játékok fejlesztésére koncentrál majd. A Square Enix sem várt sokáig arra, hogy beszálljon az iparág egyik legjövedelmezőbb ágába, állítólag a munkálatok már gőzerővel zajlanak.
1295355565

Jön a Final Fantasy XIII-2, itt a trailer is

A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Final Fantasy XIII közvetlen folytatását. A Final Fantasy XIII-2-ről eddig mindössze egy rövid teaser trailert vetítettek le, így nem áll túl sok információ a rendelkezésünkre, de a fejlesztők állítólag hallgattak a játékosok visszajelzéseire, ami jó hír.
1294932440

Közvetlen folytatást kap a Final Fantasy XIII?

A Square Enix levédette a Final Fantasy XIII-2 internetes domain címét, s bár ez önmagában nem jelent semmit, a korábbi pletykák alapján mindenképpen feltételezhetjük, hogy közvetlen folytatást kap a jelenlegi konzolgeneráció első Final Fantasy-je. Ilyen lépésre már volt példa korábban is.
1286120700

Final Fantasy XIII - törölt DLC, lehetséges folytatás

A Final Fantasy producere a Japánban megjelent "behind the scenes" könyvben mesélt egy törölt FFXIII DLC-ről, és a folytatás lehetőségéről, mely egyelőre még kétséges. Szeretné ugyanis, ha a csapat kétévente előállna egy új, kiadható játékkal.