Friss Final Fantasy XIII-2 részletek és reklám

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 6.
  • Hír
Link másolása
Új információk láttak napvilágot a hányatott sorsú Final Fantasy XIII-2-ről, melyek elsősorban szeretett hátas jószágokról, a Chocobokról szólnak. És tudtátok, hogy mi fán terem a Blood Damage? Nem? Akkor olvassatok tovább és nézzétek meg az új reklámot is!

A 4Gamer.net néhány érdekes és új részletet fedett fel a Final Fantasy XIII-2 kapcsán. Mindenki szeretett hátasmadara, a Chocobo ismét szerves részét alkotja a játékmenetnek. Hasonlóan a korábbi epizódokhoz, ismét elkerülhetjük az összecsapásokat, ha éppen Chocobo hátán lovaglunk. Sőt, beszélhetünk is az állattal, négy választási lehetőségünk lesz az eszmecserék közben.

A játék tartalmaz egy funkciót, mely a Blood Damage névre hallgat. Ez egy új típusú harci sérülés. Ha fertőzöttek vagyunk, akkor eme sebzés ideiglenesen csökkenti a HP-szintünket, ami még a csata után sem múlik el, amíg egy speciális elemmel meg nem gyógyítjuk magunkat és nem semlegesítjük a fertőzés hatását.

Japában már megjelent a legújabb tévéreklám, melyben eddig soha nem látott jelenetek is vannak. Hozzánk február 3-án érkezik a FFXIII-2, PS3-ra és Xbox 360-ra.

7.
7.
daenath
Egyik szemem sir a masik nevet, sir hogy hova jutot a Square, mar nem kepesek egy igazan osszetett/hangulatos jatekot osszerakni (eszkabalnak csak) mint anno a Chrono Cross/Vagrant Story/FF7 vagy Parasite Eve (ezeket meg mai napig is szivesen eloveszem nosztalgiazni), a masik nevet mikor pubertas koru copfos kislanykak, playboyba valo szilikon csocsokel, 2 meteres fegyverekel dangaljak a jo nepet, es kozben kacarasznak :)))) Tiszta pedofilia, ezek a japok eleg aberaltak :D
5.
5.
zola2000
#2: Márpedig pont a final fantasy az a jrpg, amiből több fogy Japánon kívül mint Japánban (FF13 japán:1,88millió példány, japánon kívül: 3,69millió), egyébként Japánban ezt csak a név miatt vették meg, de rengetegen vitték vissza, és gyorsan csúszott le a párszáz yenes árkategóriába.

egyébként akik régen az FF játékokat naggyá tették nincsenek már a square-enixnél (Hironobu Sakaguchi és Nobuo Uematsu), kiléptek, új céget alapítottak (Mistwalker), és olyan játékok készültek, mint a Lost Odyssey, Blue Dragon, vagy épp a jövő tavasszal érkező Last Story, a Final Fantasy már valahogy olyan játék, mintha a Squarénál nem tudnák eldönteni hogy japánnak vagy a nyugatnak készítik, és ha valaki beszól az ilyen híreknél nem tudom eldönteni, hogy tényleg nem tetszik az ff13, vagy csak trollkodni jön a jrpgkre, én is igyekszem nem trollkodni az ilyen amerikai játékokra (inkább azt csinálom hogy rssnél igyekszem kibogarászni a japán játékos híreket, így munkaidőben ; )
4.
4.
Mortis
#2: Manapság én is így vagyok, sajnos. Pedig nem kis potenciál lenne e műnemben, ha a stúdiók/mangakák átlátnának a millió jeneken/dollárokon és a csöcsökön.

Ennyi: Valhalla szerepeltetése. Még mindig fogom a fejem és sírva olvasgatom az Eddákat.
2.
2.
Extol
Keleten biztos van benne biznisz, mint a mangákban, amúgy nem csinálnák. Én sem igazán vagyok érdekelt benne, a sok kardozós népirtós lányka nekem már sok. Néha nézek anime-t (1 hónapban 1x) de ebben ki is merül a a műfaj iránt való érdeklődésem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...