Final Fantasy XIII-2 PS3, X360

Hivatalos: közvetlen folytatást kap a Final Fantasy XIII. A játék PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik.
1383843600

Szövetkezik a Ubisoft és a Square Enix

Viszonylag ritka a játékiparban, hogy két kiadó összefogjon, pedig a Ubisoft és a Square Enix éppen ezt lépte meg a minap: mostantól mindkét cég árulja a másik merchandise cuccait.
1369663505

Gyorsabb folytatásokat ígér a Square Enix

A japán kiadó belső üzleti megbeszélésén szót ejtett a jövőbeli tervekről. A cég ügyvezetője, Yosuke Matsuda szerint három új stratégiai kezdeményezést léptetnek életbe. A lényeg: nem kell éveket várunk a folytatásokra.
1369407617

E3 2013: Itt nézheted a Square Enix bejelentéseit

A japán kiadó elhintette, hogy bárki élőben követheti a cég prezentációit a YouTube-csatornáján keresztül. Mit takar ez a valóságban? Első kézből értesülhetünk az új játékokról és a friss kedvcsinálókról.
1345647623

Valami készül a Final Fantasy XIII háza táján

A Square Enix fellőtte a Final Fantasy XIII-hoz köthető teaser oldalát, ebből már sejteni lehet, hogy Lightning-saga folytatódik egy új fejezettel. A nagy leleplezésre szeptember elsejéig kell várunk, amikor a fejlesztők újabb bejelentéssel szolgálnak a széria 25. születésnapjának apropóján.
1343898187

Új Final Fantasy XIII játék készül

Arra számítottál, hogy rövidesen hallasz valamit a Final Fantasy Versus XIII-ról? Felejtsd el, a Square Enix ugyan megint a "tizenhármas" szériához nyúl, viszont egy vadiúj címet készül bejelenteni szeptemberben, a Final Fantasy huszonötödik születésnapját ünneplő rendezvényen.
1337149800

Square Enix: FFVII-remake helyett új játékok

Nem csak a Final Fantasy-rajongók, de valószínűleg minden igazi játékfanatikus azt várja már lassan a Square Enixtől, hogy készítsék a legjobb Final Fantasy, a VII remake-jét. A cég azonban ezt egyelőre elutasítja, inkább új játékok fejlesztésére fordítanák a kapacitásukat.
1337000400

Újra nyereséges a Square Enix

A Square Enix taktikája, hogy ráerősít némileg a mobilos és közösségi játékokra, bejönni látszik. Ennek, és a Final Fantasy XIII-2-nek, valamint az új Deus Exnek köszönhetően újra nyereséges a vállalat, bár csak neccesen. Remélhetünk egy Deus Ex-folytatást valamikor?
1332514800

Így áll az N7-es páncél a Final Fantasy hősein

A múltkori, kissé késve érkezett screenshot után újabb látnivalókat kaptunk a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb DLC-jéből, amiben a méltán népszerű N7-es páncélt öltheti fel magára a játék két hőse a Mass Effectből. Az első trailer mellett befutott egy raklapnyi screenshot is, nézzük meg őket!
1332342000

Mass Effect DLC-t kap a Final Fantasy XIII-2

Igen, a cím nem elírás, bár én magam sem nagyon akarom elhinni. Korábbi pletykák már utaltak rá, hogy esetleg a Mass Effect valamilyen formában megjelenhet a legújabb Final Fantasyben, de a Famitsu mostani száma, úgy tűnik, hogy megerősíti ezeket a híreszteléseket. (Képpel frissítve!)
1328864777

Final Fantasy XIII-2 teszt

Közel két évvel ezelőtt minden idők legsikeresebb JRPG címe fordulóponthoz érkezett. A Square úgy döntött, hogy szakít a jól bevált recepttel és teljesen megreformálja a sorozatot. Tette mindezt úgy, hogy az FF XII az egyik legjobban sikerült cím volt. Akadtak, akik imádták, voltak akik utálták, de tény, hogy nagy port kavartak vele.