Final Fantasy XIII-2 PS3, X360

Hivatalos: közvetlen folytatást kap a Final Fantasy XIII. A játék PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik.
1322640000

Square Enix: Unreal 3 motorral új akció-RPG

A Square Enix bevásárolta az Epic Gamestől az Unreal 3 motort, s elmondása szerint több, eddig még bejelentetlen játékot is fog készíteni hozzá. Ebből az egyik egy akció-RPG, ami a pletykák szerint akár a következő generációs konzolokra is érkezhet.
1321970400

Final Fantasy - fokozná a tempót a Square Enix

Valami van a levegőben: a múltkori kijelentés után, mely szerint a Square Enix akciódúsabb irányba menne el a Final Fantasy-sorozattal, most itt egy újabb, ami hajtépésre késztetheti a rajongókat. A fejlesztőknek szimpatikus a Call of Duty-k megjelenési üteme, ők is fokoznák a tempót.
1321462800

Akció-RPG lehet a Final Fantasy XV

A Final Fantasy-sorozat eddig mindig hű maradt a klasszikus, körökre osztott játékmenethez, igaz, az utóbbi részek azért elég sok adalékot hoztak a rendszerbe. A széria producere szerint azonban a játékipar változik, és előbb-utóbb nekik is követniük kell ezeket a változásokat.
1316689205

Egyetlen lemezen érkezik a Final Fantasy XIII-2

Úgy látszik, hogy a Square Enix fejlesztői végre megtanultak adatot tömöríteni, pedig ez a Final Fantasy XIII esetében nem volt elmondható. A folytatásban az egész játék egyetlen DVD-n terpeszkedik majd Xbox 360-on, ami nem jelenti azt, hogy a játékidő rövidebb lenne, mint az elődben. Hogy is van ez?
1316602823

Final Fantasy XIII-2 előzetesek érkeztek

A TGS után a Square Enix mindenki számára elérhetővé tette a Final Fantasy XIII-2 legfrissebb trailereit - szám szerint kettőt. Szép a zene, csodás a látvány, mesés a hangulat, de ami a legfontosabb: az egyik PS3-on, a másik Xbox 360-on került rögzítésre. Nézzük a különbségeket!
1315807200

Szinte kész a Final Fantasy XIII-2

A rajongók egyik fele a megváltást várja a Final Fantasy XIII-2-től, a másik fele pedig reménykedik benne, hogy a XIII után a Square Enix végre magára talál egy kicsit. Akárhogy is, már nem kell sokat várnunk: a fejlesztők szerint a játék konkrétan 90 százalékban készen áll.
1315324800

Időutazás a Final Fantasy XIII-2-ben

Úgy tűnik, hogy a Square Enix tényleg nagyot akar dobni a Final Fantasy XIII folytatásával, így nem csak a játékmenetet igyekeznek kissé feltupírozni, de egy nagyon érdekes új játékelemet is behoznak: ez pedig nem más, mint az időutazás. Érdekes lesz?
1314374853

Új trailert kapott a Final Fantasy XIII-2

A Penny Arcade Expón a Final Fantasy XIII-2-t is ki lehet majd próbálni, a Square Enix ennek apropóján adta ki a játék legújabb trailerét. Legyen szó átvezetőkről vagy gameplay jelenetekről, az előzetesben bőven van új jelenet, ezért mindenképpen érdemes lesz megnézned.
1312707748

Final Fantasy XIII-2 - Európában a jövő év elején

Bár eredetileg reménykedtünk benne, hogy a Final Fantasy XIII-2 még az idei év végén boltokba kerül, a Square Enix utólag megerősítette, hogy csak Japánban lesz premier decemberben. Utána a januárban bíztunk - mint kiderült, ez a dátum pedig csak Amerikára vonatkozik.
1311066000

Januárra lőtték be a Final Fantasy XIII-2-t

Elképzelhető, hogy a tizenhárom után még létezik olyan ember, aki nem veszítette el a hitét a Final Fantasy-sorozatban, így az ő kedvükért rendületlenül adjuk a híreket a folytatásról. Ezúttal például megvan a nagyjából konkrét megjelenési dátum is, ami ráadásul nem évekre van innen.