Angry Birds 2 IPHONE, Mobil

A Rovio humoros sikerjátékának folytatása, ahol madaraink továbbra is pipák, reszkessenek a malacok!
Típus: Ügyességi

Megérkezett az Angry Birds-film első trailere

Jövőre szintet lépnek a Dühös Madarak, elvégre meghódítják a mozikat is. Az Angry Birds: The Movie teljesen hű marad a játékok szellemiségéhez: könnyed és vicces szórakozásra számíthatunk májusban. Itt az első trailer.

Óriási leépítések az Angry Birds fejlesztőjénél

Hiába rajtolt szépen az Angry Birds 2, és hiába áll a küszöbön több nagyobb projektje is a Roviónak, a fejlesztőcég óriási leépítésekre készül. A közleményük szerint "túl sok dologgal foglalkoztak" egyszerre.

Angry Birds 2 teszt

A madarak visszatértek. És mérgesebbek, mint valaha. Az Angry Birds mozifilm előtt egy évvel megérkezett, amire oly rég óta vártunk, a megannyi kiegészítő és spin-off után az igazi folytatás. A második rész.

Frissítve: Ütős rajtot vett az Angry Birds 2

A Rovio tájékoztatása szerint az Angry Birds 2 megjelenését követő első 12 óra után több mint egymillió rajongó töltötte le magához a játékot, amivel ismét az érdeklődés középpontjába kerültek a dühös madarak.

Bemutatkozik az Angry Birds 2

Ma végre elstartolt Androidon és iOS-en a Rovio mobilsorozatának valódi, számozott folytatása. Az Angry Birds 2-ben az alapok változatlanok maradnak, de megjelennek a főellenségek és immáron free-to-play címmel van dolgunk.

Angry Birds 2 teaser trailer

A Kismalac Szigeten minden nap a bulizásról szól, de előbb vagy utóbb minden buli véget ér. Ezzel a rövid leírással futott be a tegnap hivatalosan is bemutatott Angry Birds 2, egykébként semmitmondó teaser trailere.

Számozott folytatást kap az Angry Birds

Az Angry Birds számtalan mellékágat és változatot kapott már a bemutatkozása óta, viszont valódi, számozott folytatást még soha. Nos, július végén erre is sor kerül, jön az Angry Birds 2.

Kémkedett utánunk az Angry Birds?

A The Guardian birtokába jutott szigorúan titkos dokumentumok állítólag Edward Snowdentől származnak. A jelentés szerint az NSA és a brit titkosszolgálat személyes adatokat gyűjtött rólunk a mobilos játékok segítségével.

Megvan az Angry Birds-mozifilm rendezője

A Deadline Hollywood értesülései szerint egy vérbeli Disney-veterán rendezi a Rovio sikerjátékának filmadaptációját. Clay Kaytis dirigálta korábban az Aranyhaj és a nagy gubancot, valamint a Rontó Ralphot is.

Iskolába megy az Angry Birds

Tananyag lesz az Angry Birds-ből, a Rovio a Helsinki Egyetemmel együtt rak össze olyan oktatási segédeszközt, ami az iskolákban használható, és maximálisan a dühös madarakat veszi alapul.