Angry Birds 2 IPHONE, Mobil

A Rovio humoros sikerjátékának folytatása, ahol madaraink továbbra is pipák, reszkessenek a malacok!
Típus: Ügyességi

Idén nem megy tőzsdére a Rovio

Habár a tavalyi év végén arról híreztünk, hogy a Rovio a hongkongi tőzsdén szeretne kibocsátani értékpapírokat, úgy tűnik, hogy ebben az évben ez semmi esetre sem valósulhat meg. Ahogy az Angry Birds-játékokat jegyző cég szóvivője elmondta, sikercímük még a kezdeti életszakaszában van, ráérnek még erre.

Az Angry Birds ideiglenes hóbort - bezzeg a Tetris

A Tetris jogaiért felelős vállalat fejese, Henk Rogers szerint az Angry Birds érdemei elvitathatatlanok, azonban valószínűtlen, hogy a játék olyan sokáig népszerű tudna lenni, mint mondjuk az építőkockás puzzle játék, ami immár több mint 25 éve szórakoztatja a nagyérdeműt.

Tőzsdére ment a Zynga, készülődik a Rovio is

Kissé szárazabb infó, de ettől függetlenül mindenképpen említésre méltó: a Facebook-játékairól ismert Zynga pénteken tőzsdére ment, a játékfejlesztőcég 100 millió részvényt bocsátott a befektetők kezére. A hírek szerint a Rovio is készülődik, a finnek 2013-ra tervezik ezt a lépést.

HWSW: Visszautasította a Zynga ajánlatát a Rovio

Megtört a Zynga felvásárlási hulláma, a PopCap Games után a Rovio is visszautasította felvásárlási ajánlatát. A döntésben a brutális vállalati kultúrának is része lehet, a kiszemelt cégek alkalmazottai húzódoznak attól, hogy a Zynga részeivé váljanak - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Angry Birds - 500 milliószor töltötték le

Napjaink egyik legfontosabb játékcíme az Angry Birds, ez kétségtelen, és ezt a számok is alátámasztják: az Angry Birds egyes verzióit és epizódjait 500 milliószor töltötték le a játékosok, ami egyedülálló eredmény. A sorozatot ápolgató Rovio célja az egymilliárdos álomhatár átlépése.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

GDC 2011: Rajzfilm készül az Angry Birds alapján

Megannyi találgatás és rejtélyes utalgatás után a finn Rovio végre hivatalosan is megerősítette: rajzfilm készül az Angry Birds alapján. A cég emellett újabb DLC-t jelentett be a játékról, s még kicsit sztorizott is a szakmai közönség előtt - tudtátok, hogy az Angry Birds a csapat 52. játéka?

Öt mítosz a mobilos játék körül

Bár mostanában kétségkívül kevesebben vannak azok, akik nem hisznek a mobiltelefonok játékplatformként való helytállásában, ugyanakkor még mindig találkozni szkeptikusokkal - akár fejlesztői oldalról is -, akik mindezt kétségbe vonják. Öt alapvető mítosz kering a témában, az EA Mobile ezeket oszlatja el.

Angry Birds 2 - itt vannak az első képek?

Egy német televíziós csatorna mutatta az Angry Birds "új változatát", mely akár egy teljesen új rész is lehet a Rovio boszorkánykonyhájában, netán csupán egy új letölthető tartalom. A hivatalos állásfoglalásra még várni kell, de annyi bizonyos, hogy a folytatás sokkal részletesebb környezetet vonultat fel.