Anarchy Reigns PS3, X360

Multiplayer-orientált akciójáték a PlatinumGames srácaitól. A játékot részben a MadWorld játékmenete és univerzuma ihlette.
1305817200

Csak jövőre jelenik meg az Anarchy Reigns

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Sega és a PlatinumGames legújabb közös projektje, az Anarchy Reigns. A késés okára nem derült fény, de szerencsére nem is kell olyan észvesztően sokat várnunk a játék megjelenésére - két-három hónap mit számít, nem igaz?
1305382418

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.
1296824401

Anarchy Reigns karaktervideók érkeztek

A Sega lassan elkezdi adagolni a látnivalókat a Platinum Games legújabb akciójátékából, rögtön két videóval is megörvendeztek minket. Lehull a lepel a Big Bullra keresztelt óriásról, valamint Jackről, aki szintén nem a kedvességéről híres, kedvenc fegyverét, a bitang láncfűrészt még alváshoz is magával viszi.
1296234000

Képeken és videón a Platinum Games új játéka

A múltkor Max Anarchy néven mutattuk be Nektek a Platinum Games új játékát, akkor azonban csak egy japán előzetesből szemezgettünk, nem tudhattuk, hogy Európában és Amerikában Anarchy Reigns címmel kell érdeklődni a játék után. Most már tudjuk, ráadásul jó minőségű képeink és teaserünk is van róla.
1296041400

Max Anarchy - új játék a Platinum Gamestől

A Famitsu legfrissebb számából derült ki, hogy min ügyködik éppen a Bayonettát és a Vanquisht is jegyző Platinum Games: a Max Anarchy egy konzol-exkluzív, multiplayer-orientált akciójáték lesz, és többek között a Madworld főhőse is visszatér majd benne - csak éppen ezúttal színesben.