Skylanders: Spyro's Adventure , 3DS, PC, PS3, X360

Nem hétköznapi videojátékkal tér vissza a köztudatba Sypro, a lila sárkány.

Valószínűleg nem lesz havidíjas a Titan

A Blizzard újra megerősítette azokat a pletykákat, melyek szerint a Titan átalakuláson megy át, sőt azt is elárulta: az új MMORPG valószínűleg nem havidíjas modellben működik majd.

Jön az új Call of Duty, de kevesebbet várnak tőle

Az Activision Blizzard is közzétette a maga pénzügyi helyzetjelentését, amiből kiderült többek között, hogy jön az új Call of Duty, de kevesebbet vár tőle a kiadó, miközben a World of Warcraft játékostábora megint kisebb lett.

Újabb Skylanders-játékok a láthatáron

Az Activision bombabizniszt csinált a Skylandersszel, aligha lenne meglepő, ha nem próbálna meg látványosan kipréselni mindent a koncepcióból. Újabb négy játék jöhet a híresztelések szerint.

A Blizzard húzta maga után az Activisiont

Befutott végre a Activision-Blizzard harmadik negyedéves üzleti jelentése, amelyből világosan látszik, hogy az elmúlt három hónapban a World of Warcraft fejlesztői cipelték a hátukon a kiadót. A cég 841 milliós árbevételt ért el, szemben a tavalyi év hasonló időszakában jegyzett 754 millióval.

10 millió eladott példánynál jár a Diablo III

Befutott az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentése, melyből kiderül, hogy hol tartanak most a Diablo III eladási mutatói. A kiadónak nem kell szégyenkeznie: az akció-RPG minden idők leggyorsabban fogyó PC-s produktumává vált. A vártnál jobb eredményt mutatott fel Kotick cége.

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.

A vártnál jobb eredményekkel zárt az Activision

Megosztotta a nagyközönséggel a negyedéves pénzügyi eredményeit az Activison-Blizzard. Bobby Kotick csapata a várnál jobb teljesítményt mutatott fel, igaz a nyereség kevesebb, mint a tavalyi év azonos szakaszában. A Call of Duty 40 milliós felhasználói bázissal büszkélkedhet.

Tarolt az új Spyro, jön a folytatás

Némi elmaradáspótlás így a hétvégére: az Activision Blizzard eredményei jók lettek, a bevétele csökkent ugyan az elmúlt évben, viszont a haszna nőtt, vagyis hatékonyabb lett a cég működése. Talán meglepetés, hogy a Spyro főszereplésével készült Skylanders letarolta a piacot, jön is a folytatás.

Launch traileren az új Spyro-játék

Nagy visszatérő Spyro, az aranyos sárkány. A hét végén jelenik meg szinte minden létező platformra a Skylanders: Spyro’s Adventures. Nem kisebb céllal vetjük bele magunkat a játékba, minthogy megállítsuk a Káosz seregeit - ehhez persze egy ütőképes csapatot kell összeállítanunk.

E3 2011: Itt a Skylanders Spyro's Adventure trailere

A Spyro folytatását szánja a cég a történetében elsőként igazi cross-platform játéknak, mely igencsak érdekes módon hozza össze az xboxos, PC-s, Wii-s, 3DS-es és PS3-as játékosokat, nem beszélve a mobilon és a közösségi oldalakon foglalatoskodókról.