The Walking Dead: Episode 1 - A New Day IPHONE, MAC, PC, PS3, X360

A Telltale Games játéka, mely az AMC amerikai kábelcsatorna The Walking Dead című sorozata alapján készül.
Típus: Akció, Horror, Kaland, Zombis

Metacritic: gyenge volt a tavalyi év

A játékok pontszámait átlagoló Metacritic idén is elkészítette a maga évösszegzését, amiből az is kiderül, hogy 2012-ben jóval kevesebb játék kapott kiváló értékelést, mint 2011-ben.

Ingyenes a Walking Dead-játék első epizódja

A Telltale karácsonyi ajándék gyanánt ingyenesen letölthetővé tette a The Walking Dead első epizódját. Az akció Xbox 360-on és iOS-en él, és ott is "csak" az év végéig. Ha kimaradt volna, irány töltögetni!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tényleg vége van, a héten inkább DLC-kkel számolhatunk megjelenések terén, és persze az online boltok is tartogatnak néhány érdekes címet. Talán még egy mozi is belefér, jön a Hobbit!

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.

Gyűjtői kiadást kap a The Walking Dead-játék

Ahogy arról már beszámoltunk, dobozos formában is megjelenik a Telltale Games The Walking Dead-játéka. Ráadásul mind az öt epizódhoz hozzájuthatunk egy meglehetősen korlátozott példányszámban megjelenő gyűjtői kiadás keretében, melyhez 48 képregény is dukál majd.

Elérhető a The Walking Dead Social Game

Robert Kirkman zseniális posztapokaliptikus zombimeséje Facebookra költözött. A sorozat jogaival felvértezett, felülnézetes közösségi játék némi akcióval, szerepjátékos beütéssel borzolja a rajongók idegeit, persze a jó értelemben véve. A széria előzményeit ismerhetjük meg.

The Walking Dead - jöhet a második évad

Kedvezően alakul a Telltale-féle The Walking Dead kalandjáték jövője. Az első két epizód kedvező fogadtatásra talált, s ha mind az öt rész megjelenik, kiskereskedelmi forgalomban is napvilágot lát a dobozos gyűjtemény. De ami még jobb, hogy már tervben van a második évad.

The Walking Dead: Episode 2 - képek és videók

Tegnap jelent meg Xbox Live-on a The Walking Dead: Episode 2, amit hamarosan a PC-s és PSN-es verzió követi. A Telltale játékából most egy csokornyi screenshot és az első tíz percet bemutató videó látott napvilágot. Vajon mi lesz hőseinkkel, miután pár hete szüneteltettük a történetet?

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.

The Walking Dead: E1 - A New Day teszt

Kevés olyan megbízható frencsájz létezik, melynek minden darabja annyira mesteri, mint Robert Kirkman eredeti képregénye. Ilyen az AMC drámai filmsorozata és most a Telltale Games videojátéka, mely a minőséget tekintve pontosan beleillik a sorba. Magával ragadó, okos, intenzív és felnőtt mese.