Gyűjtői kiadást kap a The Walking Dead-játék

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 22.
  • Hír
Link másolása
Ahogy arról már beszámoltunk, dobozos formában is megjelenik a Telltale Games The Walking Dead-játéka. Ráadásul mind az öt epizódhoz hozzájuthatunk egy meglehetősen korlátozott példányszámban megjelenő gyűjtői kiadás keretében, melyhez 48 képregény is dukál majd.

A The Walking Dead-kalandjáték mindegyik epizódja életképes kivetülése a népszerű képregényeknek, s ha eddig kimaradtak volna, itt az ideje, hogy dobozos formában is megkaparintsd az öt részt egyben.

Egyelőre csak a GameStopnál rendelhető elő a hetven dollárba kerülő Collector's Edition. A kiskereskedő szerint rendkívül korlátozott példányszámban érhető el a csomag. A játék mellett helyet kap benne egy 48 füzetből álló képregénygyűjtemény, amely a Compendium One címet viseli, ráadásul a pack dobozának illusztrációját a neves képregényrajzoló, Charlie Adlard követte el, s pontosan így néz ki:

Az alapkiadásért egyébként 30 dollárt kell leszurkolnunk december elején. A The Walking Dead ötödik és egyben utolsó epizódja november folyamán jelenik meg.

14.
14.
Drazhar
#13: csatlakozom, nem való ennek FPS, ott át fog menni egy agyatlan hentbe az egész... hacsak nem mondjuk ilyen lopakodós megközelítést alkalmaznak... de akkor meg már inkább TPS. majd kiderül!
13.
13.
Az az igazság ,hogy én nem tudom a The Walking Dead-et FPS-ként elképzelni.
Mivel ahogyan a képregénynek,sorozatnak és a játéknak is a lényege inkább a morális kérdések,hogyan éljék túl....
De FPS-ben ez hogyan működne?
12.
12.
KutyaKiki
#8: Dead Rising? Az sem jött be?
11.
11.
wolfwarrior
Megérdemli a játék nagyon jól sikerült.
9.
9.
Zakharov
Ezt bontatlanul egész faszán el lehetne adni 1-2 év után e-bayen.
8.
8.
adam6751
#6: FPS?Hát kíváncsi leszek rá,megnéztem a teasert most az előbb.De szerintem bénák a FPS horrorjátékok.De ez csak az én véleményem amivel valószínűleg egyedül vagyok az egész világon. :P
7.
7.
Gu3sT2
#1: Nem akarok vitatkozni de igen is az 5. lesz amivel befejezik a történetet.... már akkor lehetett tudni amikor az első része kijött...
6.
6.
KutyaKiki
Én a Walking Dead FPS-t várom nagyon.
5.
5.
Nagyon jó kis csomag.
A sorozatot,képregényt és a játékot is szeretem.
Most fog megjelenni a képregény 5.része.
4.
4.
krisztian66666
2.
2.
adam6751
1.
1.
szempek555
Nem akarok vitatkozni de nem az ötödik lesz az utolsó mivel a 4-edik kint van már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...