Risen 2: Dark Waters PC, PS3, X360

A Piranha Bytes elhozza a Risen második részét, melyben kalózos témával keveredik a klasszikus fantasy világ.
1329570042

Risen 2 - bemutatkozik a Chani, a vudu papnő

A Deep Silver lerántotta a leplet a Risen 2: Dark Waters új karakteréről, a bájos Chaniról. A kisasszony a Shaganumbi nép törzsfőnökének a lány, a és nincs híján a mágikus tudományok ismeretének. Emellett egy raklap új képpel szolgálhatunk a Piranha Bytes szerepjátékából.
1328634029

Lelepleződött a Risen 2 gyűjtői kiadása

A Deep Silver lerántotta a leplet a Risen 2: Dark Waters Collector's Editionről, mely minden hasznos földi jóval kápráztatja el az önjelölt kalózjelölteket. Ez persze nem teljesen igaz, de néhány vérbeli Gothic-fan szívét megdobogtatja a szellemi folytatásként kikiáltott Risen 2 legteljesebb kiadása.
1328281248

Így készültek a Risen 2: Dark Waters animációi

Újra betekinthetünk a Piranha Bytes kulisszái mögé. Ezúttal a sikervárományos Risen 2 animációs munkálatait vehetjük szemügyre. Ebből tudjuk, hogy nagyjából 3000 mozgást hoztak létre a folytatásban, s a videó külön kitér a harci mozdulatokra is.
1328032839

Risen 2: Dark Waters előrendelői bónusz, új képek

A Deep Silver ma bejelentette, hogy ha idejében előrendeled a Risen 2-t, ingyen és bérmentve megkapod a Treasure Island névre keresztelt DLC-t, mely egy exkluzív küldetésszálat tartalmaz majd. A legendás kalóz, Steelbeard kapitány elfeledett kincsét kutathatjuk fel. Új képeink is vannak.
1323950400

Áprilisban jön a kalózos Risen 2

Ez alatt nem azt értem, hogy készül nem-kalózos Risen 2 is, hanem csak ki szerettem volna emelni, hogy bizony a tradicionális RPG-vonalakat követő első rész után a folytatás egészen más vizekre evez - és akkor ezt itt most szó szerint lehet érteni. Mindezt áprilisban tapasztalhatjuk meg.
1321437610

Risen 2 - utazás a szigetek között

Fokozatosan nyílik meg számunkra a Risen 2 világa, egy ponton kitágulnak a lehetőségeink, de akkor drasztikusan - tudtuk meg a Piranha Bytes munkatársaitól a legfrissebb fejlesztői naplóban. Ugyan szokatlan döntésnek bizonyult a tengerészes téma, mégis jól működik.
1313064013

GC 2011: Risen 2 trailer - ősi lények ébredeznek

Lassan megindul a trailer-áradat, megadva a táptalajt az idei Gamescomnak, mely a jövő hét közepén indul Kölnben. A Piranha Bytes nagy becsben tartja a Risen folytatását, a Gothic hamisítatlan hagyományait megtartva. A trópusi, kalózos környezet egyedi ízt ad a szerepjátéknak. Lássuk, miként!
1307632089

E3 2011: Hallani a Risen 2 felől is

Jellemző, hogy a nagyobb címek között elveszett a viszonylag kicsinek számító Risen 2, de némi kutakodás után azért rátaláltunk. Sajnos új médiaanyag egyelőre nincs belőle, de azért néhány új információt megtudtunk az erős stílusváltáson átesett Risen kalózos folytatásáról.
1305284446

Új képeken a Risen 2: Dark Waters

Az óriásrák a trópusi part egyik napfényes délutánján éppen a hősünket pécézte ki uzsonna gyanánt, aki persze nem riad meg a rajtaütéstől. Hanyag mozdulattal fenékbe billenti a kokszos szörnyet, majd éles szablyájával felszeleteli. Risen 2: Dark Waters pillanatképek következnek.
1303570825

Újabb Risen 2: Dark Waters képlopatok

A Piranha Bytes négy gyönyörű screenshottal kápráztatja el újfent a Risen-rajongókat. A fejlesztők célja az, hogy összekapcsolják a legkedveltebb RPG-mechanikát az új, trópusi környezettel - a képek alapján ez sikerülni is fog nekik. Több szigeten folyik a kaland, ahol természetesen kalózok is megfordulnak.