Risen 2 - bemutatkozik a Chani, a vudu papnő

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 18.
  • Képek
Link másolása
A Deep Silver lerántotta a leplet a Risen 2: Dark Waters új karakteréről, a bájos Chaniról. A kisasszony a Shaganumbi nép törzsfőnökének a lány, a és nincs híján a mágikus tudományok ismeretének. Emellett egy raklap új képpel szolgálhatunk a Piranha Bytes szerepjátékából.

A bátor és büszke Chani a Shaganumbi nép törzsfőnökének lánya. Chani egész életét Earthclan falujában töltötte, és megvetéssel tekint az Inkvizíció terjeszkedésére, valamint a portyázó kalózok megjelenésére szülőföldjén. Erős személyiségű, mágikus képességekkel felruházott vudu papnőként törzsének védelme a legfontosabb számára. Népe erejével harcol a közösséget fenyegető belső és külső veszélyek ellen, illetve az egyre erősebbé váló gonosszal.

A névtelen hős Chanival - aki megmutatja neki, hogy a „vademberek” képesek magukat megvédeni a betolakodókkal szemben - utazásai során találkozik. Chanit kétségek gyötrik, hogy a névtelen hős veszélyt jelent rá és népére, vagy pedig az egyetlen remény az előttük álló gonosz megállításában. Idézet: "Falra fessem az ördögöt?"

Az április 27-én PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő Risen 2: Dark Watersből - a hazai forgalmazónak hála - jó pár új screenshotra is rátettük a kezünket. Mi már javában toljuk a megjelenéshez közeli verziót - a tapasztalatainkat február végén osztjuk meg veletek.

 
5.
5.
bitbandita
#1: Miért lenne ez csúnyább, mint az első? A modellek pl sokkal részletesebbek, az már a képekből is látszik. És gyanítom, hogy az elsőhöz hasonlóan ennek is 0 lesz a gépigénye, ezt is vegyük figyelembe!
4.
4.
metercsiken
Annyira azért nem csúnya, bár nem ismerem az elöző részt!
Én adok majd neki egy esélyt.
3.
3.
Nekem semmi bajom sincs ezekkel a shotokkal, és mivel teljesen kimaradt az életemből az első és ez egyre jobban tetszik, lehet be fogok nevezni arra is ... \o/
2.
2.
drat576
Szerintem nem lesz ez rossz, én bízok benne.
1.
1.
MaximumGame
OMG ezek elnézték a házszámot :D Az első rész után egy csúnyábbat adnak ki ?
Mi van ezekkel , Ugye ezek nem PC -s képek ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...