Risen 2: Dark Waters PC, PS3, X360

A Piranha Bytes elhozza a Risen második részét, melyben kalózos témával keveredik a klasszikus fantasy világ.
1705941014

Bezárás előtt állhat a Gothic és az Elex fejlesztője, a Piranha Bytes

A legfrissebb szóbeszédek szerint az Embracer a nagy múltú német fejlesztőcsapat, a Piranha Bytes bezárását is kilátásba helyezte. A stúdió szóvivője szerint a hír igaz, de arra kér mindenkit, hogy még ne írja le őket senki!
1463591280

Humble Bundle - főszerepben a Deep Silver

Noha még a Capcom-játékaira is benevezhettek, már elérhető a Humble Bundle-csapat legújabb akciója, amelyben a Deep Silver játékaira csapathattok le olcsón. Ha hiányzik valamelyik Saints Row vagy Dead Island, nem lőhetsz mellé!
1400083200

Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.
1375279860

Deep Silver-játékok a Humble Bundle-ben

A legújabb Humble Bundle akció főszereplője a Deep Silver, a következő két hétben olyan játékokra teheted rá a mancsod erőteljesen nyomott áron, mint a Saints Row második és harmadik része vagy a Dead Island.
1335803369

Risen 2: Dark Waters teszt

Feltámadott a tenger, a népek tengere. Roppant óriáspolipok csápolnak belőle. Süllyed már a hajó, s vele együtt a rum is, az inkvizíció számára ez már rumlis. Félszemű hősünk nevet sem kapott, mégis ott hagyott nőt, korsót, csapot-papot. Szigetek között hajózik ő, a kardozás mellett a vudumágia a menő.
1335513600

Megjelent a Risen 2, itt az utolsó előzetes

Megérkezett a Risen 2, legalábbis a PC-s verziója: a számítógépen játszók ma már szaladhatnak a legközelebbi szoftverboltba, hogy vigyorral a fejükön és természetesen a Piranha Bytes kalózos RPG-jével térjenek haza. A játékból standard és gyűjtői kiszerelés is kapható - Te melyiket választod?
1333540830

Risen 2: Dark Waters - jönnek a kalózok

Miként lehet ötvözni a fantasy szerepjátékokat a Karib-tenger kalózaira hajózó történettel és atmoszférával? Kérdezd meg a német Piranha Bytes-os fiúkat, hiszen ők tudják a választ! Kezdetben mi is furcsállottuk a dolgot, de tényleg működik a Risen 2. Most új képek futottak be.
1332417636

Risen 2 - az egykori hajóorvos ma már vudu pap

A Piranha Bytes a Risen 2: Dark Waters újabb karakteréről rántotta le a leplet. A Bones névre keresztelt illető egykor hajóorvos volt, ám társai elárulták és magára hagyták egy szigeten. Végül nem halt meg, hanem az ottani bennszülöttekről eltanulta a vudumágia rejtelmeit. Képeket és trailert kaptunk.
1331370010

Ilyen lesz a Risen 2: Dark Waters gyűjtői kiadása

A Piranha Bytes szerepjátékának hazai forgalmazója, a CNG leleplezte a Risen 2 kishazánkban beszerezhető gyűjtői kiadását. A rajongóknak nem árt sietni, hiszen csak limitált példányszámban lesz elérhető a két legnagyobb kiskereskedelmi láncnál. Nincs híján a finomságoknak.
1330332669

Risen 2: Dark Waters bétateszt

Vitorlákat felhúzni, rumoshordókra vigyázni, előre a végtelen óceán felé! Alapos témaváltással érkezett meg a három év múltán a Risen második része. A Piranha Bytes fejet hajtott a trópusi környezet és a kalózok bevonása mellett. Teszteltük a megjelenéshez közeli verziót.