Atari's Greatest Hits Volume 2 DS

Ötven legendás Atari-játék került a kiadó DS-gyűjteményének második felvonásába.
1463414403

Mozifilm készül két klasszikus Atari-játékból

Filmváltozatot kap a Centipede és a Missile Command című Atari-játék, miután a kiadó és az Oasis Film között megállapodás született. Reméljük, a Csatahajónál csak jobb adaptáció készül.
1403163000

Így képzeli el a visszatérést az Atari

Az Atari már csak árnyéka régi önmagának, és akkor finoman fogalmaztunk, a cég tavaly kinevezett elnök-vezérigazgatója azonban láthatóan megunta a vegetálást, és új stratégiát épített a kiadó köré.
1358785749

Csődeljárás alatt az amerikai Atari is

Az Atari amerikai részlege csődeljárást kért maga ellen, hogy így szabaduljon meg a pénzügyi nehézségekkel küszködő francia anyacégétől. A menedzsment abban bízik, hogy valaki felvásárolja a vállalatot.
1340863208

40 éves az Atari - ingyenes játékok iOS-en

Tegnap ünnepelte negyvenedik születésnapját a valaha szebb napokat is megélt Atari. A cég ennek örömére ingyenesen elérhetővé tette Atari’s Greatest Hits válogatását iOS-en. A manapság kiadói munkát végző cégnek több otthoni konzolt és marandó játékokat köszönhetünk.
1299492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét főleg az ínyenceknek kedvez, de egyetlen címet bárkinek tudunk ajánlani, ez pedig a Dragon Age folytatása, amely kapásból két DLC-vel rajtol el. Megérkezett a Japánban óriási sikernek örvendő Pokemon Black és White verziója is, és a héten jelenik meg a Torchlight Xbox 360-as változata.