Beyond Good & Evil HD PS3, X360

Az eredeti Beyond Good & Evil, habár anyagilag nem volt sikeres, örökre beírta magát a játékok történelemkönyvébe. A Ubisoft most egy HD remake-kel idézi újra emlékezetünkbe ezt a klasszikust.
1299160800

Beyond Good & Evil HD - itt a launch trailer

A Beyond Good & Evil egy különös történet. Michael Ancel játéka tipikus példája annak a zseniális mesterműnek, ami a sajtótól megkapta a legjobb értékeléseket, aki pedig kipróbálta, az mind imádta, mégsem teljesített jól a pénztáraknál. A Ubisoft most egy HD-remake-kel próbálkozik.
1298901938

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.
1298810050

Beyond Good & Evil 2 - hinni kell benne

Fogalmunk sincs, hogy mi lehet a Beyond Good & Evil folytatásával; a Ubisoft szerint még mindig készül a játék, de a nagy csend és a kiszivárgó információk alapján úgy tűnik, hogy valami nagyon nincs rendben. A kiadó producere szerint a játékosoknak csak hinni kell benne, hogy lesz második rész.
1297704042

Ubisoft: 6,5 millió Brotherhood, növekvő bevételek

Végre a Ubisoft is közzétette a tavalyi év utolsó negyedére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, amiből többek között az is kiderült, hogy a francia illetőségű cég legfontosabb címei közé az Assassin's Creed és a casual játékosoknak szánt Just Dance sorozatok tartoznak.
1294330963

Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.
1294297200

Előzetesen a Beyond Good & Evil HD

Az újgenerációs konzolokkal bejött egy új, nagy divatirányzat is, miszerint a fejlesztők régi klasszikusokat ültetnek át HD-felbontásra. Ha pedig klasszikusról beszélünk, akkor, azt hiszem, a Beyond Good & Evil kimeríti a kategóriát, így abszolút megéri majd újra elővenni, feljavított grafikával.
1285861744

Felújítják a Beyond Good & Evilt

Vicces, hogy évek óta várunk a Beyond Good & Evil 2-re, erre ahelyett, hogy valamit a folytatásból mutatna végre, inkább a régi játékot újítja fel a Ubisoft. Mert, hogy a Beyond Good & Evil HD már gőzerővel készül, az IGN értesülései szerint jövőre válik letölthetővé a PlayStation Networkről és az Xbox Live-ról.