Madden NFL 12 , IPHONE, PS2, PS3, PSP, X360

Folytatódik az EA amerikai focis sorozata - a Madden NFL 12-ben agyrázkódás is lesz.
1304154043

Új trailert kapott a Madden NFL 12

Minden eddiginél keményebb Madden-játékot kapunk majd az EA Sportstól az idén. A csapatjáték és a taktikai szimuláció eddig is a helyén volt, ideje még tovább csiszolni a részleteken. Örömmel üdvözöljük azt, hogy a sérülések durvább megvalósítást kapnak. Lássuk, hogy mozgásban miként fest!
1303633402

Fizetős szolgáltatást indít az EA Sports?

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, az EA Sports vezetője, Peter Moore felvetette, hogy a kiadó a jövőben átfogó, minden játékra kiterjedő állandó profilrendszert vezetne be, most pedig azt pletykálják, hogy prémium szolgáltatást indítana konzolokon, amiért akciók, DLC-k és más extrák járnának cserébe.
1302449400

Állandó profilon dolgozik az EA Sports

Az EA Sports tervei szerint a jövőben megjelenő játékaikat összeköthetjük majd egy állandó profillal, így minden eredményünk egy helyen lenne, és arra sem lesz szükség, hogy az évről-évre megjelenő epizódokban mindent nulláról kezdjünk. Az ötlet nem nagy újdonság, de mindenképpen hasznos lenne.
1301845588

Elmaradt jogdíjak miatt perli az EA-t a Madden atyja

Robin Antonick maga is ott volt a Madden NFL-sorozat születésekor, ám állítása szerint az Electronic Arts 1992 óta nem fizetett neki semmilyen jogdíjat, noha a játék legújabb részei még mindig az eredeti programra épülnek. Az ügyet jogi útra terelte, az EA még nem nyilatkozott a történtek kapcsán.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1301580000

Bevezetik az agyrázkódást az új Maddenben

Az utóbbi egy-két évben az EA Sports azon igyekezett, hogy a Madden sokkal valósághűbben mutassa be az amerikai focit. Ez nem csak a játék taktikus, komoly csapatmunkát igénylő természetére igaz, hanem a kemény ütközések utáni sérülések kezelésére is. Most pedig jön majd az agyrázkódás!
1297774800

2013-ig tart az EA-NFL megállapodás?

A Sports Business Journal értesülései szerint az NFL jelentősen levitte a jogdíjak árát, valamint egy extra évvel meghosszabbította az Electronic Artscal kötött exkluzivitási szerződését, miután még mindig bizonytalan a következő szezon sorsa a játékosok esetleges sztrájkja miatt.
1292927415

Megfilmesítik a Madden-átok jelenségét

Filmet készít az Electronic Arts a Madden NFL, pontosabban az egyik hozzákötődő jelenség, a Madden-átok alapján: az átok régóta él a köztudatban, eszerint az a futballsztár, aki a Madden NFL borítóján pózol, a karrierje összeomlására számíthat. A játékosok nem hisznek a jelenségben.