Spider-Man: Edge of Time , 3DS, DS, PS3, X360

Pókember visszatér, ráadásul újfent két dimenzióval: ezúttal a szuperhősnek a jövőbeli alteregóját kell megmentenie.

E3 2011: Anti-Venom az új Spider-Man trailerben

Ha minden igaz, az idei E3-on az új Pókember-játékból is többet látunk majd, erre a napokban kiadott előzetes is enged következtetni. Ahogy azt többször megírtuk, a Spider-Man: Edge of Time ismét több képregény-univerzumot fog feldolgozni, ezúttal az Amazing és a 2099 világok vannak soron.

Spider-Man: Edge of Time - az első látnivalók

Befutottak az első látnivalók a múlt héten leleplezett Spider-Man játékból. Az Edge of Time két univerzumot - az Amazing Spider-Mant és a Spider-Man 2099-et - ölel majd fel, a történet szerint pedig a múltbéli Pókemberrel meg kell akadályoznunk, hogy a jövőben óriási katasztrófa történjen.

Bejelentették az új Pókember-játékot

Bár komolyabb bemutatóra csak a hétvégén számíthatunk, az Activision már most bejelentette a legújabb Spider-Man-játékot. Akinek nem tetszett az előző rész többdimenziós játékmenete, ezúttal is csalódni fog: az Edge of Time az Amazing Spider-Man és a Spider-Man 2099 univerzuma között ingázik.

Jövő héten mutatják be az új Pókember-játékot

Aki naivan azt hitte, hogy idén nem kapunk új Pókember-játékot, tévedett, és nem is kicsit. Az Activision egyik legfontosabb aranytojástojó tyúkja a hálószövő szuperhős nevével fémjelzett sorozat, ráadásul az utóbbi évek címei nem is szerepeltek rosszul - igen, még a kritikusok is szerették őket.

A Beenox viszi tovább a Pókember-játékokat

A Pókember-játékokat eddig ide-odapasszolgatták az Activision egyes stúdiói között, ami nyilvánvalóan az egyes epizódok minőségére is rányomta a bélyegét. A kiadó bejelentette, hogy mindenki legnagyobb örömére a jövőben a Shattered Dimensions-t is jegyző Beenox egyedül viszi tovább a sorozatot.