Spider-Man: Edge of Time , 3DS, DS, PS3, X360

Pókember visszatér, ráadásul újfent két dimenzióval: ezúttal a szuperhősnek a jövőbeli alteregóját kell megmentenie.
1435132800

Megvan az új Pókember

Hosszas válogatás után a Sony és a Marvel bejelentette, hogy megtalálták azt a színészt, aki a jövőben Peter Parkert alakíthatja majd, rajta kívül pedig a következő film rendezőjét is bemutatták.
1423555200

Pókember is csatlakozik a Marvel filmjeihez

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk legfrissebb híre, hogy a Sony és a Marvel bejelentette: dűlőre jutottak Pókember-ügyben, így a jövőben a derék hálószövő is a Marvel Cinematic Universe részese lesz.
1388649620

Elérhetetlenek a digitális Marvel-játékok

Az Activision rejtélyes okokból visszavonta a Marvel-licenccel rendelkező játékok értékesítését a Steamről, az Xbox Live-ról és a PlayStation Networkről. Lehetséges, hogy lejárt a kiadó és a képregénygyártó közti megállapodás.
1319101487

Spider-Man: Edge of Time teszt

Pókember a szokásosnál is gyakrabban fog visszatérni a játékpiacra, erre készüljünk fel, az Activision most már kifejezetten egy csapatot foglalkoztat a hálószövő szuperhős virtuális kalandjainak elkészítésével. A probléma ott kezdődik, hogy ez a stratégia hosszú távon még egy címnek sem tett jót, ráadásul a Beenox látszólag képtelen megbirkózni a feladattal.
1317742200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.
1317729600

Traileren a Spider-Man: Edge of Time

A héten érkezik a Spider-Man: Edge of Time, ennek apropóján új trailer ütötte a markunkat, amiben a harc, mint olyan kerül bemutatásra. A Pókember-fanok megint örülhetnek, hiszen ezúttal is két univerzumot mostak össze a Beenoxnál, így egyszerre örülhetünk az Amazing és 2099 világ szuperhősének.
1313582521

GC 2011: Háttérben az új Spider-Man játékkal

Az új Pókember játék, a Spider-Man: Edge of Time nem csak azzal próbálja elnyerni a rajongók kegyeit, hogy az eddig látottak alapján egy igen-igen jó anyagnak tűnik, hanem azzal is, hogy Val Kilmer szinkronizálja a főellenséget. Ebből kaphatunk most egy kis ízelítőt.
1311267600

Spider-Man: Edge of Time - októberi érkezéssel

A Comic-Conon végre lehullt a lepel a legújabb Pókember-játék megjelenési dátumáról. Ahogy az várható volt, a Spider-Man: Edge of Time az ősszel kerül majd boltokba, s ha minden jól megy, legalább hasonló minőségre számíthatunk, mint a Shattered Dimensions esetében.
1311170747

Val Kilmer is szerepel az új Pókember játékban

A Comic-Con közeledésével joggal vártuk, hogy az Activision elárul majd néhány újdonságot a legújabb képregényes játékairól, a Spider-Man: Edge of Time-ról és az X-Men: Destiny-ről - bár látnivalókat még nem kaptunk a szinkronszínészek gárdája részben már bemutatkozott.
1307362417

E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.