Harry Potter és a Halál ereklyéi - II. rész , DS, PC, PS3, X360

Végéhez ért a Harry Potter-sorozat, itt az utolsó film, s így az utolsó játék is.
1423503000

A Nintendo is le akart csapni a Harry Potter-jogokra

Az első, 1997-ben megjelent Harry Potter-könyv óriási siker lett, az óriáscégek pedig egymást taposva próbálták megszerezni a cím jogait ahhoz, hogy filmet vagy játékot készíthessenek belőle.
1318695834

Bezárná az EA a Harry Potter-játékok fejlesztőit

Jelenleg tárgyalások folynak, semmi sem biztos egyelőre, de állítólag az Electronic Arts meghúzná a nadrágszíjat a brit stúdióinál, aminek az lenne az egyik legfontosabb következménye, hogy a két csapat közül a Bright Light brigádot bezárná - ezzel csak a Criteriont foglalkoztatná az országban a kiadó.
1316440800

Élen nyitott itthon a Dead Island

Bár nem indult problémamentesen a Dead Island rajtja, a játékosokat látszólag meggyőzte a Techland: a lengyel-magyar barátság jegyében a hazai gamerek is alaposan bevásároltak a trópusi hangulatot zombiirtással megvadító akció-szerepjátékot. A Resistance 3 is szépen nyitott, de neki nem futotta dobogóra.
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1311959260

HP and the Deathly Hallows, Part 2 teszt

A háború kezdetét vette. A Mágiaügyi Minisztérium halálfalók tanyája lett, a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola igazgatói széke Pitonhoz került, a varázslóvilág retteg, Voldemort haragja nagyobb, mint valaha. És csak egy ember van, aki megállíthatja őt. Harry Potter.
1310565637

Launch trailert kapott az új Harry Potter

Vannak még köztünk Harry Potter-rajongók? Mármint azok, akik a játékadaptációkat imádták? Kényes témába csapunk, ha azt boncolgatjuk, milyen lenne az ideális játék a varázslótanonc utolsó kalandjának okán. Nem pont ilyen, de még nem próbáltuk ki. A megjelenés mellé egy előzetessel gazdagodunk.
1310378400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét Harry Potterről fog szólni - már akinek persze. A kis varázsló felnőtt, és pontot tesz végre a története végére, a játékverzió is a film együtt érkezik majd, utóbbi rendhagyó módon egy nappal később, miután a kalózok sikeresen elérték, hogy a Warner feketelistára tegyen bennünket.
1308830400

Kinect nélkül jön az új Harry Potter

Az Electronic Arts úgy döntött, hogy az előző résszel ellentétben az új Harry Potter-játék Xbox 360-as változata már nem fogja támogatni a Kinect szenzort. A fejlesztők szerint más területekre akarnak rágyúrni, és nem akarják, hogy valamire feleslegesen menjen el az idő - ami azt illeti, lesz mit tökéletesíteni.
1308322800

Online játék készül a Harry Potter alapján?

Annyi biztos: valamilyen Harry Potter-projekt készül Pottermore munkacím alatt, de egyelőre csak találgatni tudunk, hogy mi lehet az. A Warner Bros. már bejegyeztette az anyagot, ez alapján többen arra tippelnek, hogy valamilyen online játékot kapunk hamarosan, persze Harry Potter főszereplésével.