Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games Nintendo

Folytatódik Mario és Sonic közös sportjátéksorozata: az új rész a 2012-es londoni olimpia rejtelmeibe vezet be bennünket.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1327140038

Így sportol majd Mario és Sonic az olimpián

A Sega friss trailerrel jelentkezett a Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games-ből, melyben a két nagy népszerűségnek örvendő játékhős a 2012-es londoni olimpián csap össze némi közös móka erejéig. Ha eddig csak legyintettél rá, nézd meg az előzetest, és továbbra is legyinteni fogsz.
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1309615222

Megvan a Rise of Nightmares dátuma

A Sega tegnap hivatalosan is bejelentette kinectes túlélő-horrorjuk megjelenési időpontját, s ha hihetünk a híreszteléseknek, igazi kiforrott felnőtteknek szóló címmel gazdagodunk végre a Microsoft mozgásérzékelős szenzorjának kihasználásával. Horrorrajongóként a fél vesénket odaadnánk érte.
1305455935

Vasemberből szedte meg magát a Sega

Bár a Sega videojátékos részlege nem szerepelt túl jól a tavalyi pénzügyi évben, az Iron Man 2 játékváltozata még mindig sok zsetont hoz neki. A kiadó hivatalosan is megerősítette, hogy a Total War játékokat jegyző Creative Assembly Alien-címet fejleszt, továbbá kijelentette: egyelőre nem akar új AvP-t.
1305016200

Sega és a 2012-es olimpiai játékok

Nyilvánvalóan egyetlen sportesemény sem lehet teljes anélkül, hogy Sonic és Mario ne képviselnék magukat valamilyen formában. Tényleg, ha már formáról van szó; vajon miért nincs még Sonic és Mario Forma 1-es játék? Valószínűleg az öreg vízvezeték-szerelő komoly környezetvédő is egyben.
1304334044

Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.
1303476964

Mario és Sonic is ott lesz a londoni olimpián

Folytatódik a Mario & Sonic at the Olympic Games sorozat. A Nintendo és a Sega közreműködésében megjelent cím ugyan eddig csak két játékot tudhat maga mögött, ám azokból durván 19 millió példányt passzoltak el világszerte. A következő játék a jövő évi londoni olimpiát dolgozza fel.