Starhawk PS3

Folytatódik a Sony népszerű multis játéka - nagy különbség azonban, hogy az új rész inkább az egyjátékos részre koncentrál.
1313586520

GC 2011: Érdekes hangulat a Starhawk előzetesben

A Starhawk egy érdekes játék lesz: habár a Warhawk utódjának készül, valójában több másik címből merít inspirációt. Lehet, hogy ezt a furcsa egyveleget akarták érzékeltetni velünk az új előzetesben is, ami egy igazi vegyesfelvágott. Reméljük, nem a "túl sokat akar a szarka" esete áll fenn.
1312876841

Starhawk - a Warhawk fanok korábban bétázhatnak

Mivel a Sony Santa Monica által készített Starhawk tekinthető a Warhawk szellemi örökösének, így az előző játék rajongói bizonyára jó néven veszik, hogy hamarabb csatlakozhatnak a Starhawk bétatesztjébe, mint a többiek. Ez fair húzás lesz, s csupán arra kérnek minket, hogy ne töröljük addig az elődöt a konzolunkról.
1311526150

Így kezdődik majd a Starhawk

A Sony a Comic-Con alkalmából kiadott egy új előzetest a Warhawk kvázifolytatásából, a Starhawkból. A trailer a játék nyitójelenetét mutatja be, pontosabban azt az intró videót és a program motorjával készült átvezetőt, amit majd a játékos is láthat, mielőtt belekezd a Starhawk egyjátékos részébe.
1310824800

Menjünk háttérbe a Starhawkkal

Továbbra sem értem ezt az új divatot, miszerint a játékok nem előzeteseket kapnak, hanem azt kell bámulnunk, hogy mennyire jófejek próbálnak lenni a fejlesztők. Mindenesetre a Starhawk sem kerülhette el a sorsát, így most nézhetjük a nem kifejezetten szép bácsikat beszélni.
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.
1306346459

11 percen át pörög a Starhawk

Régóta nyílt titok a Warhawk folyatásának készülte - már hetekkel a hivatalos bejelentés előtt is. A Sony eddig meglehetősen szűkmarkúan mérte a játékmeneti felvételeket, a mostani képsorok szerencsére már tömény betekintést nyújtanak a Starhawkba. Kiterjedtebb folytatás lesz, annyi bizonyos!
1305988239

Starhawk bétateszt megerősítve

A LightBox Interactive elnöke, Dylan Jobe elhintette, hogy az elsősorban multiplayerre kihegyezett Warhawk folytatásába még a megjelenés előtt belepillanthatunk egy bétateszt keretében. Hogy pontosan mikor, arról még nem szól a fáma. Ezen felül lesz split-screen is, viszont a Move-támogatás kimarad.
1305295218

Hivatalosan is készül a Starhawk

Bár a Sony megerősítése csupán formális, hiszen már hetek óta bizonyossá vált, hogy készül a Warhawk folytatása, kizárólag PS3-ra. Az is biztos immáron, hogy szakítottak a letölthetős megjelenéssel, így a Starhawk csak teljes értékű, dobozos formában látja meg a napvilágot. Itt vannak az első képek is!
1301220947

Warhawk 2 pletykák terjengenek

A PlayStation 3 nyitócímei között a Warhawk moderált sikert aratott, a folytatás pedig azóta is - stílusosan szólva - a levegőben lóg. Most azonban mintha megmozdult volna valami: egy külföldi site azt állítja, első kézből szereztek információkat egy Sony által szervezett rendezvényről.