Fable: The Journey X360

Befutott a kinectes Fable is - a játékot az Xbox 360 mozgásérzékelős kamerájával irányíthatjuk.
1350477013

Leépítések a Lionhead Studiosnál

A Microsoft soha nem látott mértékű létszámcsökkentésbe kezdett a Fable fejlesztőinél, a Lionhead Studiosnál. A brit csapat összlétszámának 10 százaléka került lapátra. A Fable: The Journey munkálatainak végeztével az anyacég nem tart rájuk igény, a szerencséseket átcsoportosították.
1349795084

Itt a Fable: The Journey launch trailere

A pénteki játékmegjelenések sorát gyarapítja a Fable: The Journey is. A kinectes mellékágtól nem voltak elragadtatva a kritikusok, hiszen rendre közepesre értékelték az albioni sínjátékot. Ha mégis megrögzött rajongónak vallod magad, tekintsd meg az utolsó előzetesét!
1348651808

Fable: The Journey - a mágia előtt és után

A Lionhead Studios és a Microsoft új előzetessel kedveskedett nekünk a két hét múlva megjelenő Fable: The Journeyből. Ezúttal néhány játékos osztja meg a véleményét a kinectes címről, s ha a dicsérő szavak mögött nincs kenőpénz, akkor joggal bizakodhatunk, hogy a mellékág ütős lesz.
1347890545

Kipróbálható a kinectes Fable

Egy hónappal a teljes változat megjelenése előtt bemutatkozott a Fable: The Journey demója. A próbaverziót a szokott helyen találjátok, már csak az a kérdés: valóban olyan nagy dobás lesz a cím a Kinect-tulajok számára, mint ahogy a Microsoft ígéri? Valószínűleg mindkét fél bízik ebben.
1345282134

Fejlesztői naplót kapott a Fable: The Journey

A Fable: The Journey alighanem a legmegosztóbb Fable-epizód lesz, ami eddig készült. A kinectes anyagban és a korábbi felvonásokban legfeljebb az univerzum közös, minden más területen alapos változásokra készülhetnek a rajongók. Most egy fejlesztői naplónak örülhetünk.
1339686000

GC 2012: A Microsoft kihagyja a kiállítást

A Microsoft bejelentette, hogy idén nem vesz részt a kölni GamesComon és a Tokyo Game Shown, helyette kisebb, lokális rendezvényeken népszerűsíti majd az Xboxot és a first party címeit. Bár a GamesCom a világ legnagyobb játékos rendezvénye, már több kiadó is jelezte, hogy idén nem kér a felhajtásból.
1339078807

E3 2012: Fable: The Journey - mágia a kezedben

A fene se érti ezt a Fable: The Journey-t. Az albioni hangulat az egyik legjobb angolszász hagyományokból építkezik, a játékmenet viszont túlzottan is kézen fogja a játékost. Aggódunk, hogy egy rail shooter lesz belőle, mindenesetre unikumkaland lesz - ez nem vitás.
1338836880

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!
1338834645

E3 2012: Fable: The Journey - mágia a nappalidban

Aratás van a Fable rajongók körében, ütős előzetessel jelentkezett a Lionhead a Microsoft fejtágítása alkalmából. Egy rendkívül szimpatikus fiatalember a konzolja előtt képezi le a furmányos varázslatokat, miközben bejárja a Fable: The Journey világát. Persze kézen fogva vezetik, de ezt nem tudja.
1337256000

Next-gen MMO-n dolgozik a Lionhead

Legalábbis valószínűleg. És nem is teljesen MMO-n, csak valami olyasmin. Tudom, ez így kissé bizonytalanul hangzik, de a LinkedInen megjelent álláshirdetések viszonylag jól körülírják, mire számíthatunk a Lionhead következő generációra készülő anyagától.