Fable: The Journey X360

Befutott a kinectes Fable is - a játékot az Xbox 360 mozgásérzékelős kamerájával irányíthatjuk.

E3 2011: Nem sínjáték lesz a Fable: The Journey

Ezt maga Peter Molyneux, a Lionhead Studios alapítója jelentette ki azokra a vádakra reagálva, melyek a Fable új részét érték a bejelentés pillanatától kezdve. Nem kell tehát egyfajta kinectes House of the Deadre vagy Virtual Copra gondolni. Igenis lesz beleszólásunk a navigációba. Pont.

E3 2011: Készül a Fable: The Journey

Ha a Lionhead fejese, Peter Molyneux megjelenik az MS konferenciáján, abból csak jó sülhet ki - az elmúlt évek tanulságából kiindulva legalábbis. Nem maradtunk idén sem új Fable-bejelentés nélkül, a The Journey viszont egy kimondottan Kinectre készülő mellékágnak ígérkezik.

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...

E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.

Molyneux: tisztán látom a Fable jövőjét

A mindentudó Peter Molyneux sem volt maradéktalanul elégedett a Fable 3-mal, bár ezért nem a csapatot, pusztán saját magát okolja. Elmondása szerint már tisztán látja a sorozat jövőjét: bármit is csinálnak legközelebb, annak minden tekintetben felül kell múlnia az összes konkurenst.