Dance Central 2 X360

Visszatér a Dance Central is - a játék nagyon hasonlít az előző részre, de legalább lesznek új dalok benne.
1671105600

Lekapcsolások az Epicnél

Egyszer minden véget ér. A kiadó megszünteti egyes Rockband és Unreal játékok online támogatását.
1637740800

Az Epic Games felvásárolta a Harmonix csapatát is

Szorgalmasan bővítgeti az Epic Games a stúdiógyűjteményét, a minap a Guitar Herót kitaláló és a Rock Bandet is jegyző Harmonixot is felvásárolta a vállalat. A csapat maradhat a kaptafánál, de most már a Fortnite-ban kell kreatívkodnia.
1349589635

A jövő héten rendezik meg az őszi MondoCont

Az esős idő közeledtével végre a hazai gamer és anime közösség is összemelegedhet egy kétnapos rendezvény keretében. A japán kultúra gyöngyszemei mellett a verekedős játékok szerelmeseit is várják, lesz StarCraft II-bajnokság, és megnézhetitek az új Resident Evil-animációs filmet is.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1329129000

Már két előfizetői kártya is van a hazai toplistán

Már azt hittétek, hogy nem, pedig de. A Star Wars: The Old Republic 60 napos előfizetői kártyája is felkerült a hazai játékeladási toplistára, illetve eddig is ott volt, azonban a legjobb tíz közé csak most küzdötte be magát. Fej-fej mellett versenyzik a BioWare és a World of Warcraft.
1328533200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Most már kezd tényleg kicsit aggasztóvá válni a helyzet, az utóbbi hetekben nem igazán tudtunk túl sok újdonságról beszámolni a hazai játékeladási toplista kapcsán. A változatosság kedvéért a trónon továbbra is a Battlefield harmadik része csücsül, aminek persze bizonyára még mindig sokan örülnek.
1327932195

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Ez már szinte gyanús, a hazai játékeladási toplistákat még mindig a Battlefield harmadik része vezeti, aminek persze mi nagyon örülünk, hiszen imádjuk a játékot. A DICE FPS-e minden platformon nagyon népszerű, de egyértelműen a PC-s verzió volt az, ami tarolt itthon.
1327309200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

A Battlefield harmadik része kizökkenthetetlen a pozíciójából, a játék már sokadszorra vezeti a hazai játékeladási toplistát, miközben a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatodik helyre cserélte az ezüstérmet. A második és harmadik helyezést is Electronic Arts-játék nyerte el, kattints, és kiderül, melyek voltak azok!
1326207195

Megint a Battlefield 3 vezeti a hazai toplistát

Visszatért a Battlefield harmadik része, az előző heti bronzérmes eredményt aranyra váltotta, s így maga mögé utasította a Call of Duty: Modern Warfare 3-at és a FIFA 12-t is. Nagy meglepetések persze nincsenek, de az ünnep lecsengésével gőzerővel robog vissza a World of Warcraft feltöltőkártya.
1321528292

Dance Central 2 teszt

Megcsinálták a Guitar Hero-sorozatot, forradalmasították a stílust a Rock Banddel, majd a Kinect megjelenésekor elhozták a valaha volt legjobb táncjátékot, a Dance Centralt. A Harmonix csapata egy játékkal csak egyszer tud nagyot alkotni, a folytatásaik viszont ugyanolyan ütősek.