God of War Collection - Volume II PS3

PS3-ra is megjelenik a két PSP-exkluzív God of War epizód - az új anyag 3D-támogatást, trófeákat és nagyfelbontású grafikát is kap majd.
1317546254

God of War Collection: Volume II villámteszt

Fél évvel a God of War harmadik része után nem hagyták a rajongókat lenyugodni, amilyen gyorsan csak tudtak, kiadtak két pakkot is. Az egyik a Collection volt, mely az első két rész HD-re hegesztett változatát tartalmazta, a másik pedig a Trilogy, ami gondolom magáért beszél. Várható volt, hogy ezzel még nincsen vége…
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316692826

Nyitott világú játék a God of War fejlesztőitől?

A Sony Santa Monica jelenleg egy be nem jelentett címen dolgozik - tudtuk meg a cég állásajánlatait vizslatva. A legszebb az egészben, hogy új stílussal próbálkoznak Kratos atyjai: egy nyitott világú játékot hegesztenek nagy titokban, melynek semmi köze nem lesz a korábbi frencsájzaikhoz.
1315908033

God of War: Origins - trailer a megjelenés mellé

Jobb később, mint soha - tartja a mondás azok számára, akik nemrégen fedezték fel a Kratosban rejlő mitikus csodát. Ezúttal a két, korábban PSP-re megjelent epizód HD-változatát tolja ki a héten a Sony a nagytesó PS3-ra, ennek apropóján befutott a launch trailer is.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1315749600

Mozgásban a God of War Collection - Volume II

Jövő héten jelenik meg a God of War Collection második felvonása, amely a PSP-exkluzív epizódokat fogja össze egyetlen, PlayStation 3-ra készülő csomag keretében. Bár a God of Warok a kézikonzol legszebb címei közé tartoznak, természetesen a HD-gépes debütre alaposan gatyába rázták őket a fejlesztők.
1313236800

God of War: Origins Collection - PSP vs. PS3

Érkezik a God of War Collection második felvonása, melyben ezúttal a PSP-s címek kerülnek át PS3-ra, s ismét megtapasztalhatjuk, hogy amennyiben pénzlehúzásról van szó, a Sony sem marad el a Microsofttal szemben. Íme a különbség a PSP-s és a PS3-as verzió között.
1307448000

E3 2011: Bemutatkozik a God of War: Origins

A Sony azt már korábban sem titkolta, hogy néhány PSP-exkluzív címét átültetné a PlayStation 3-ra, azonban eddig nem nagyon lehetett tudni, hogy mely játékok lesznek a Remasters program első képviselői. A Metal Gear Solid: Peace Walker után a God of War-epizódok álltak be a sorba.
1307436420

E3 2011: Sony sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Sony ugyan gigászi showt tartott, ebből a lényegi rész jóval kevesebbet tett ki. A japánok legnagyobb szenzációja minden bizonnyal az NGP volt: az új konzolról kiderült, hogy a végleges neve PlayStation Vita lesz, és már idén meg fog jelenni, 250-300 eurós áron. Liveblog összefoglaló, itt.
1307364614

E3 2011: Négy új játék a God of War fejlesztőitől

A Sony Santa Monica felel a spártai hős, Kratos kalandjaiért, s most, a cég fejese elárulta, hogy nem kevesebb, mint 4, eddig nem bejelentett játékkal készülnek az idei expóra. Hiába hihetetlen szám, a Santa Monica-i divízióval együtt, további tehetséges külső csapatokkal karöltve, összesen nyolc cím lesz jelen az E3-on.