Luigi’s Mansion: Dark Moon 3DS

Nintendo 3DS-en folytatódik a GameCube-ra megjelent Luigi's Mansion 2.

Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!

Részletek a Luigi’s Mansion: Dark Moon multijáról

A korábbi felvetéseknek megfelelően a Nintendo bejelentette, hogy Luigi’s Mansion: Dark Moon valóban tartalmaz majd többjátékos opciót is. Négy játékos indulhat szellemvadászatra a kísértetkastélyban.

Luigi’s Mansion: Dark Moon - dátum és képek

Hol van már az első Luigi’s Mansion? A GameCube sikercíme tavasszal Nintendo 3DS-en folytatódik, és a japánok most felfedték a hivatalos dobozfotót, illetve mellékeltek pár renderelt képet. Parázni fogsz?

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.

E3 2012: A negyedik galériafrissítés

A kiállítás csapjain át megállíthatatlanul folynak az újabb látnivalók, mi pedig alátesszük a tenyerünket és nagyokat hörpölünk az éltető nedűből. Ma is felsorakoztattuk az E3-ról származó jobbnál jobb képeket. Lesz itt Tomb Raider, Star Wars 1313, Dishonored, Metal Gear Rising stb.

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!

E3 2012: Nindendo konferencia - futottak még

A japánok tényleg nem unatkoztak, volt bőven friss játékbejelentés az esti sajtótájékoztatón. A tendencia az, hogy a Nintendo mindinkább elmozdul a third party címek felé, de belsős fejlesztéseken is érezhető a nyugati nyomás. Lefaragjuk kilóinkat, karaoke-zunk és tisztességes 3DS-es címekkel nyomulunk.

TGS 2011: Új kedvcsinálón a Luigi’s Mansion 2

Az E3-as bejelentés óta nagy a csend a Luigi’s Mansion 2 körül, szerencsére Tokióban most megtört a jég és kellemes perceket szerezhet nekünk a frissen kidobott felvétel. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, ha más nem is, ez tuti megdobja majd egy kicsit a 3DS gyengélkedő eladásait.

E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.