TGS 2011: Új kedvcsinálón a Luigi’s Mansion 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Az E3-as bejelentés óta nagy a csend a Luigi’s Mansion 2 körül, szerencsére Tokióban most megtört a jég és kellemes perceket szerezhet nekünk a frissen kidobott felvétel. Nem kell nagy jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, ha más nem is, ez tuti megdobja majd egy kicsit a 3DS gyengélkedő eladásait.

Hiába látható ott a kettes szám a Luigi’s Mansion címe után, ez már nem a gamecube-os első rész folytatása lesz. Inkább a felfedezésé és a kalandelemeké lesz a főszerep, ahol egy kísértetjárta házban járunk Mario legjobb barátjával, így talán némi bájos ijesztgetést is kénytelenek leszünk elszenvedni. A Super Mario 3D Land mellett ez a produktum ígérkezik a Nintendo 3DS legbiztonságosabb címének - biztonságos, mert tuti zabálni fogják a rajongók. A látottak alapján van is rá okuk!

10.
10.
myrte
Nekem is tetszik!!! Akarunk venni egy 3ds-t, ha majd lemegy az ára, már csak a kijelző miatt is poén ^^
9.
9.
Hát nincs konzolom, és ebben az életben nem is lesz, de ezzel pc-n még ilyen grafikával is szivesen játszanék. Szóval nem lehet olyan rossz. A szellemek meg egyenesen, kiakadtam... bibibibi ! :P
8.
8.
volkornka
Nem teljesen értem. Nincs itt arról szó, hogy a Nintendo próbál mindent bedobni és azt se hiszem ,hogy ettől várnak megoldást. Ezt a játékot így is, úgy is kiadnák.
7.
7.
strike19
A Nintendo most próbál mindent bedogni hátha összejön valami.Az a baj hogy a nintendo folyamatosan veszti el a helyét a casuel játék piacon.Pár évvel ezelőtt még uralkodó volt.De az okostelefonok jobban fogynak mint a nintendók.
6.
6.
Slik
5.
5.
Mortis
Ez leginkább arra a régi, Donald kacsás játékra(talán Quick Attack volt a címe?) hasonlít. Azon belül a Mágikás pályára.
4.
4.
Strelok
#3: Gondolom az is akar lenni....
3.
3.
aruha
hát..nem tudom ti hogy vagytok vele... de ez mintha egy Szellem irtók paródia lenne Luigi módra...
2.
2.
Folti90
Nem hiszem el, hogy mindenki egy száz éves Luigitól várja a megoldást! Akár fejleszthetnének valami értelmes játékot is!!!! Nem akarom se Mariot, se a Zeldat, se senkit bántani, de amit a Nintendo művel az röhej!
1.
1.
ferikesz
de joh
kár h nincs nintendo 3ds em :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...