Luigi’s Mansion: Dark Moon 3DS

Nintendo 3DS-en folytatódik a GameCube-ra megjelent Luigi's Mansion 2.
Típus: Akció

A Nintendo felvásárolta a Next Level Gamest

A Next Level Games és a Nintendo kapcsolata eddig is igazán közeli volt, hiszen a kanadai stúdió készítette többek közt a Luigi's Mansion 3-at is. Nem olyan nagy meglepetés tehát, hogy a japánok most hivatalosan is beolvasztották őket.

Blogajánló: A hat mázlista

Kimaradásunk miatt ezúttal jól belemarkolunk a felhalmozódott blogbejegyzésekbe, és hatot emelünk ki közülük. Az ajánlónkban szóba kerül a Bound by Flame, de feltűnik majd Donkey Kong és Luigi is.

Még mindig visszarántja a Wii U a Nintendót

A Nintendo közzétette a pénzügyi évének elsőre felére vonatkozó jelentését: ebből kiderül többek között, hogy az elmúlt fél évben kevesebb, mint félmillió Wii U-t tudott értékesíteni a vállalat.

Kínosan kevés Wii U-t adott el a Nintendo

Az elmúlt negyedévben mindössze 160 ezer Wii U-t adott el a Nintendo. A konzolgyártó szerint ennek az az oka, hogy nem volt nagyobb játékmegjelenése, amit az is igazol, hogy Wii U-s játékból sem fogyott túl sok.

A brit toplista élén nyitott az új BioShock

Megjelent a BioShock Infinite, és a játék annak rendje és módja szerint letarolta a brit toplistát. Az elmúlt héten több premier is volt, de egyik új cím sem ért az Irrational Games játékának nyomába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten akad majd bőven játékmegjelenés, örüljünk neki, ha már úgyis a húsvét meg a tavaszi szünet felé vettük az irányt. Lesz BioShock, Army of Two, LEGO City, Slender, Sly Cooper és Luigi's Mansion is.

Luigi's Mansion: Dark Moon - így indul a sztori

Kereken egy hónap múlva kerül boltokba a GameCube-exkluzív Luigi's Mansion folytatása, a megjelenéshez közeledve pedig új videó érkezett a játékhoz, ami a történetet vázolja fel nekünk.

Nintendo-bejelentéseket hozott a Valentin-nap

A Nintendo ma is lezavart egy Nintendo Directet, és nem is kevés bejelentés született a délután. Az egyszerűség kedvéért egy anyagban foglalkozunk minddel, így semmi nem kerülheti el a figyelmedet!

Részletek a Luigi’s Mansion: Dark Moon multijáról

A korábbi felvetéseknek megfelelően a Nintendo bejelentette, hogy Luigi’s Mansion: Dark Moon valóban tartalmaz majd többjátékos opciót is. Négy játékos indulhat szellemvadászatra a kísértetkastélyban.

Luigi’s Mansion: Dark Moon - dátum és képek

Hol van már az első Luigi’s Mansion? A GameCube sikercíme tavasszal Nintendo 3DS-en folytatódik, és a japánok most felfedték a hivatalos dobozfotót, illetve mellékeltek pár renderelt képet. Parázni fogsz?