Tomb Raider: Legend

Pixelcombú Lara bébi ismét visszatér képernyőinkre, hogy őrületbe kergesse kurzormozgató ujjainkat és persze férfiasságunkat. Ugye ezt te sem akarod kihagyni?

Tomb Raider: Legend Gameplay Movie

Lara baba újra visszatér, ezúttal a Crstal Dynamics jóvoltából. A most megjelent gameplay videó alapján azt kell, hogy mondjam Lara újra régi fényében tündököl.

Tomb Raider: Legend - Trailer

Friss videót kínál a férfi játékosoknak az Eidos a következő Tomb Raiderből.

Tomb Raider látnivalók

Négy új kép érkezett mindannyiunk kedvenc (heh) hősnőjének, Lara Croft-nak a legújabb játékából, a Tomb Radier: Legend-ből.

Tomb Raider: Legends picz

Lara baba nem áll meg, csak úgy dőlnek az infók következő eljöveteléről. Néhány képet vehettek tüzetesebben szemügyre galériánkban.

Tomb Raider látnivalók

Öt új képpel és egy igen kellemes Tomb Radier: Legend trailerrel gazdagodtunk a mai nap folyamán. Kellemes nézelődést mindenkinek! :)

Tomb Raider hi-res shotok

A Worthplaying-es kollégák beszereztek néhány kellemesebb felbontású képet Lara-baba legújabb játékáról.

Az első Tomb Raider képek

A hivatalos Tomb Raider site megnyitásának alkalmából az Eidos szállított nekünk néhány képek a játék legújabb részéből, a Legend-ből.

E3 2005 lista

Elérkezett hát az idő, amikor is az IGN csapata közzé tette a már mindenki által oly annyira várt E3 2005-ön bemutatkozók listáját...

Tomb Raider bejelentés

Új, immáron hivatalon infók láttak napvilágot a Tomb Raider sorozat legújabb epizódjáról, a Legend-ről!

Lara-baba újra akcióban

Poligoncici-hiányban szenvedők figyelem! Már készülőben van a Tomb Raider hetedik része! Lara alapos ráncfelvarráson ment át és dögösebb, mint valaha!