Tomb Raider: Legend

Pixelcombú Lara bébi ismét visszatér képernyőinkre, hogy őrületbe kergesse kurzormozgató ujjainkat és persze férfiasságunkat. Ugye ezt te sem akarod kihagyni?

Golden Joystick Awards - Győztesek

Október 27-én kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit. Augusztustól egészen október végéig szavazhatott bárki tizenhét kategória legjobbjára.

Megérkezett az amerikai PC, konzol és havi toplista

A Games Convention közepette küldte el nekünk az NPD Group a múlt heti, amerikai konzolos és PC-s toplistát, továbbá megkaptuk a júliusi összefoglalót is.

GC 2006: Eidos felhozatal

Az Eidos ma elküldte nekünk a holnap kezdődő Games Convention 2006-ra kivitt játékainak listáját. Persze ezek a már bejelentett anyagok, a meglepi ezután jön!

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Lava Kroft - Mobiljáték a Tomb Raider nyomán

Az Eidos felkapta a vizet! Mondhatjuk, joggal: a szingapúri mobiljátékokat fejlesztő Ozura Mobil szinte egy-az-egyben lemásolta a Tomb Raidert egy saját játékához.

Több mint 1,5 millió Hitman: Blood Money kelt el

Meglódult az utóbbi időkben az SCi szekere: az Eidos kiadót is birtokló cég bejelentette, hogy két játéka már a (több)milliomodik eladott példányszámon van túl.

A múltheti angol toplista

Egyenesen Angliából szállítjuk Nektek az ottani tíz legnépszerűbb játékot egy toplista keretében. Érdekesség, hogy az összes cím konzolos...

A heti játékmegjelenések

A héten a PC-tulajdonosok részesülnek előnyben, hiszen érkezik a Cossacks 2 első kiegészítése például, ám most jelenik meg a PSP-s Tomb Raider: Legend is többek között.

Tombol a világbajnokság - angliai Top10

Megérkezett a legfrissebb angliai toplista - apró érdekesség, hogy a világbajnokság tiszteletére tíz játékból három fociprogram: a legújabb FIFA az első helyen végzett.

Tomb Raider és Hitman, mint játékgépek

Az Eidos egyezséget kötött a Microgaminggel, miszerint azok szabadon játékgépeket és hozzájuk kötődő játékokat készíthetnek, melyek Lara Croft és 47-es nevét viselik.