Tomb Raider: Legend

Pixelcombú Lara bébi ismét visszatér képernyőinkre, hogy őrületbe kergesse kurzormozgató ujjainkat és persze férfiasságunkat. Ugye ezt te sem akarod kihagyni?

Új Lara Croft arc

Ma mutatták be azt a modelt, aki Lara Croft hivatalos nemzetközi arca lesz. A hölgy Londonból származik, 20 éves és nézzétek meg!

25 Tomb Raider kép!

Újabb 25 képecske érkezett galériánkba Lara Croft legújabb kalandjáról - nekem nagyon úgy tűnik, hogy Lara ezúttal nem(csak) mellbedobással fog győzni!

Tomb Raider: Legend megjelenés!

Az Eidos a minap hivatalosan is bejelentette Lara baba újabb eljövetelének időpontját, tehát ha minden igaz akkor 2006 áprilisában érkezik az új game.

Lara Croft - 10 éve a képernyőn

A Tomb Raider idén október 31-én ünnepli első megjelenésének évfodulóját. Az egy évtizedes pályafutásra emlékezve az Eidos egy nagy meglepetéssel készül.

Késő esti képmánia a Gamekapcson

Ismét érkezett egy hatalmas adag látnivaló galériánkba. A legjobbak: FIFA Street 2, Fight Night 3, Ghost Recon 3, MotoGP 4, The Godfather, Tomb Raider, WOW: BC.

Délutáni képvihar!

Újabb képekkel frissült galériánk! Át is adnán nekik a szót, hisz úgy is a vizualitáson van a lényeg. Jó kukkolást kívánok mindenkinek.

Lara Croft-os postabélyegek

Apró szösszenet az internetről, miszerint a francia posta közszolgálatba állított 10 darab, videójátékokról mintázott postai bélyeget.

Vasárnap délutáni képkavalkád

Kisebb galériafrissítés történt a mai délután folyamán. A porcióban van Ghost Recon, Kameo, Need for Speed, Ridge Racer, Tomb Raider meg minden jóság!

Új játékok a horizonton!

A hétvégén több új játékot is bemutattak a világ nagyvállalatai. Most ezeket prezentáljuuk nektek egy nagy csomagba tömörítve!

Tomb Raider - Legend szeretetcsomag

Két interjúbeszélgetést láthattok a sorozat szülőatyjával, Toby Garddal, aki arról mesél, milyen pöpec lesz az új Lara.