Tomb Raider: Legend

Pixelcombú Lara bébi ismét visszatér képernyőinkre, hogy őrületbe kergesse kurzormozgató ujjainkat és persze férfiasságunkat. Ugye ezt te sem akarod kihagyni?

Letölthető az első Tomb Raider javítás!

Szerverünkről is elérhető a legújabb - immáron hetedik - Tomb Raider legfrissebb javítása, mely az 1.1-es verziószámot viseli.

Tomb Raider: Legend videók és demó

Dupla finomság érkezett a pixelcombú Lara Croft legújabb kalandjaiból. A Tomb Raider: Legend adatbázisunk ma 4 új videóval és egy demóval bővült!

Képek estére

Rengeteg képet töltöttünk fel ismét galériánkba: a választékban helyett kapott az új Battlefield és a Rush for Berlin is többek között...

Elkészült az új Tomb Raider

Az Eidos tegnap késő este jelentette, hogy befejeződtek a Tomb Raider: Legend fejlesztési munkálatai. A játék várható megjelenése 2006. április 11.

Hatalmas képáradat!

Rengeteg kép érkezett galériánkba mindenféle platformra mindenféle kategóriában - az óriási összeállításért erre parancsoljatok!

GDC 2006: Tomb Raider beszámoló és videó

Nagyszerű meglepetésben van részük azoknak, akik kilátogatnak a GDC-re, ugyanis az Eidos játszható Tomb Raider: Legend demóval van jelen a kiállításon.

Két hét múlva jön az új Tomb Raider

Picivel több mint 2 hét múlva, egészen pontosan április 7-én érkezik PC-re, PS2-re, Xbox-ra és X360-ra a Tomb Raider sorozat legújabb része, a Legend.

Microsoft: további nyolcvan X360-gamma!

A Microsoft megerősítette a híreket, melyek szerint tavasztól igazi játék-dömping indul meg az X360-on: tavasztól körülbelül 80 játék megjelenése van tervbe véve.

Friss képek a galériában

Sokan hiányoltátok a közelmúltban napi rendszerességgel jelentkező galériafrissítésünket, így engedve a tömegnek újra itt egy hatalmas adag screen.

Lara Croft új hangja!

Ma lerántották a leplet Lara Croft új angolhangjáról - a hölgy először a hamarosan megjelenő Legend-ben fog debütálni.