Tomb Raider: Legend

Pixelcombú Lara bébi ismét visszatér képernyőinkre, hogy őrületbe kergesse kurzormozgató ujjainkat és persze férfiasságunkat. Ugye ezt te sem akarod kihagyni?

Angol eladási toplista - május 21-27.

Megérkeztek a legfrissebb eladási statisztikák Angliából - múltkori dobogósaink közül csak a 2006 FIFA World Cup bírta a tempót, s őrízte meg kiemelkedő helyét.

Tomb Raider: Legend - 1.2-es javítás lokálban

A legújabb Tomb Raider-epizód már a második peccsel gazdagodik: a javítás újabb problémákat old meg, így érdemes letölteni a gördülékeny játékmenet érdekében.

Angliai multiplatform eladási statisztikák

Megérkezett azon toplista, mely a múlt héten legkeresettebb játékok listáját prezentálja - egyenesen Angliából. Győztesünk a 2006 FIFA World Cup!

Remekül fogy a Tomb Raider: Legend

Mily öröm volt a rajongók számára, hogy a hetedik Tomb Raider-játék visszahozta a széria régi szájízét - nézzük ez a siker mit jelent Angliában, számokban!

Angelina Jolie harmadszorra is Lara Croft lesz

A The Daily Express-ből értesültünk róla, hogy Angleina Jolie elfogadta a Paramount ajánlatát, így harmadszorra személyesítheti meg a Lara-t, a szexi régészlányt.

Tomb Raider: Legend

Emlékszem, amikor először elgondolkoztam azon, hogy milyen lenne szexuális kapcsolatot létesíteni egy virtuális hősnővel, akkor bizony maga a csinos régészkisasszonyra, Lara Croftra asszociáltam. A kilencvenes évek végén valóságos kultusz alakult ki körülötte, szerelemtől begőzölt kockafejek fantáziáját indította be világszerte, ám Lara baba nemcsak gömbölyded idomainak köszönhette hallatlan sikerét, hanem, hogy bizony a TPS műfajának alapköveit is ez a leányzó fektette le.

Két érdekes Tomb Raider videó!

Az Xboxyde.com munkatársai jóvoltából két új Tomb Raider: Legend animációval gazdagodott szerverünk. Mindkettőt érdemes letölteni, a részletekért erre tessék.

Tomb Raider: Legend TV-reklám

A Worthplaying jóvoltából hozzájutottunk a Tomb Raider: Legend amerikai TV-reklámjához. Bár rövid a videó, mégis érdemes megtekinteni!

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az Auto Assault, a Condemned, az új Sims 2 kiegészítő, a Tomb Raider, az Outrun, meg az új Battlefield is, úgyhogy unatkozni nem fogunk az tuti!

Tomb Raider: Legend - Xbox vs. X360

Ezúttal a Tomb Raider: Legend-ből érkezett néhány kép, melyen az Xbox és az Xbox 360 képességeit hasonlíthatjuk össze. A különbség csak úgy üvölt!