Toy Soldiers: Cold War X360

A második világháborúról a hidegháborúra vált a körökre osztott stratégia, DLC-k is kaphatók hozzá persze.
1391265120

Frissítve: az Xbox Live februári ingyen játékai

A Microsoft még nem erősítette meg az Xbox Live februári Games with Gold promóciójának ingyenes játékait, de a frissen napvilágot látott pletykák szerint a Dead Island első része lesz az egyik. Jöhet a zombigyilok?
1319562000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.
1314300006

Toy Soldiers: Cold War villámteszt

Mindenkinek volt valami kedves, gyerekes álma kicsi korában; volt, aki villanyvasútra, volt, aki elektromos autópályára, volt, aki meg terepasztalra vágyott. Akik az utóbbit dédelgették szívükben, azok álmát tavaly sikerült valóra váltani, nem is akárhogy…
1313506800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan jobbnak tűnik ez a hét a múltkorihoz képest, de azért hanyatt nem fogjuk vágni magunkat tőle. Ahogy az elmúlt napokban, úgy most is inkább a letölthető, arcade játékokban bízhatunk, ezen a fronton szinte biztosan nem ér majd bennünket csalódás - lássuk, mire számíthatunk!
1309276800

Az Xbox Live-on júliusban indul a nyár

A Microsoft július közepén indítja el a már szokásosnak mondható Summer of Arcade akcióját, melynek időtartama alatt minden héten kapni fogunk egy-egy nagyon jó, vagy legalábbis annak mondott játékot az Xbox Live Arcade-re. A sort a Bastion nyitja, a befejezés az új Toy Soldiersé.