Planetside 2 PC, PS4

A Sony régóta várt űr-MMO-jának folytatása a Planetside 2, teljesen naprakész technikai háttérrel.
Típus: Akció, MMO, MMORPG, Ûrstratégia, Ûrszimulátor

Guinness-rekordot döntött a PlanetSide 2

Ezen a hétvégén a PlanetSide 2 közössége világrekordot döntött: az eddigi legtöbb játékos vett részt a csatában egyszerre, szám szerint 1158-an harcoltak az FPS-ben, amely mindenképpen elismerésre méltó.

PlanetSide 2 - Január 20-án rajtol a béta

Kisebb csúszás után, de hamarosan elrajtol a PlanetSide 2 PlayStation 4-es bétája, a Sony Online Entertainment ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy január 20-án veszi kezdetét az online csatározás.

PlanetSide 2 - januárban indul a PS4-es béta

Noha a Sony Online Entertainment 2014 végére ígérte a free-to-play MMOFPS bétatesztjét PlayStation 4-en, a fejlesztők legfrissebb Twitter-bejegyzése szerint erre csak január közepén kerülhet sor. Sebaj, kivárjuk.

PlanetSide 2 - Jelentkezz a PS4-es bétára!

A Sony Online Entertainment végre elindította a bétajelentkezést a PlanetSide 2 PlayStation 4-es változatához, így ha nem szeretnél lemaradni a sci-fi akcióról, akkor irány a játék hivatalos oldala.

Még idén elindul a Planetside 2 bétája PS4-en

Régen hallottunk már a Planetside 2 PlayStation 4-es portjáról, ám szerencsére az online shooter kreatív direktora megtörte a csendet és jó híreket hozott. A jelenlegi generációs verzió még idén bétafázisba lép.

E3 2014: Az első videócsokor

Míg mi az igazak álmát aludtuk, addig szépen lezajlott az Electronic Entertainment Expo első napja. A külföldi magazinok jóvoltából számos gameplay felvétellel és trailerrel gazdagodtunk - mindet megkapjátok ömlesztve.

Masszív átalakítások a Sony Online háza táján

Vad átalakításba kezdett a Sony Online Entertainment: többek között kiderült, hogy hamarosan négy MMO-ja áll le a cégnek, és az összes SOE-játékhoz hozzáférést biztosító All Access előfizetés is átalakul.

Összevonná az előfizetéseit a Sony Online

Közös előfizetési díjat vetne ki az MMO-ira a Sony Online Entertainment, vagyis az egyes címekre nem külön-külön kellene befizetni, hanem egyetlen játék havidíjáért mindegyikkel játszhatnánk.

PS4-re költöznek a Sony Online MMO-i

Újabb két címmel gazdagodik a PlayStation 4, a Sony Online Entertainment bejelentette, hogy a PlanetSide 2 és a DC Universe Online is elérhetővé válik az újgenerációs konzolon. Marad a free-to-play modell is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.