Planetside 2 PC, PS4

A Sony régóta várt űr-MMO-jának folytatása a Planetside 2, teljesen naprakész technikai háttérrel.
1333369800

Mozgásban a Planetside 2

Több mint három percig csodálhatjuk mozgás közben a Planetside folytatását, ráadásul nagyon megéri, a Sony Online Entertainment MMOFPS-e ugyanis remekül fest. A most következő, fejlesztői kommentárral ellátott videóban a Planetside 2 legfontosabb tulajdonságai kerülnek bemutatásra.
1319979600

Planetside 2 - így néznek ki a terran katonák

Épp a minap ecseteltük egy hír keretein belül, hogy a Planetside 2 területei összességében többszörösen felülmúlják majd akár a Oblivionban, akár a Far Cry 2-ben látott területeket. Most, a terep után az emberi erő került középpontba, konkrétan a terran katonák.
1319706000

Hatalmas területek a Planetside 2-ben

Tudjátok, melyik az a játék, amelynek területeihez képest a Far Cry 2 és az Oblivion bejárható területei egészen kispályások? Nos, ez a Planetside 2, amiben a készítők hatalmas energiát fektettek a szintén hatalmas játszótérbe. Valószínűleg ezért nincs még megjelenési dátuma.
1315662560

Ingyenes lesz a Planetside 2 is

A Sony Online Entertainment eldöntötte, nem kérnek majd havidíjat a Planetside második részéért, a játék free-to-play modellben fog működni. Konkrétumokat még nem árult el a stúdió, de az előzetes ígéretek szerint a League of Legendséhez hasonló fizetési rendszerre kell számítanunk.
1310227255

Planetside 2 - részletek, képek, videó

A Sony Online Entertainment ígéretéhez híven tegnap leleplezte a Planetside már régóta készülő folytatását. Évek óta nem hallottunk az MMO második részéről, egykoron nagy sikernek örvendő előd hagyományaira építkezve, most egy igazán naprakész, innovatív és látványos sci-fi témát boncolgat a játék.