Planetside 2 PC, PS4

A Sony régóta várt űr-MMO-jának folytatása a Planetside 2, teljesen naprakész technikai háttérrel.
Típus: Akció, MMO, MMORPG, Ûrstratégia, Ûrszimulátor

PlanetSide 2 - akcióban az Azure Twilight

A múlt héten már láthattuk a Black Widow Company frakció bemutatkozó videóját, így a teljesség végett következzen a rivális csoportosulás, az Azure Twilight erődemonstrációja. A Sony Online Entertainment MMO-ja jelenleg bétafázisban tart, de már most is parázs hangulatot szolgáltat.

PlanetSide 2 - így játszotok Ti

A Sony Online Entertainment ezúttal nem a saját fejlesztőit ültette le a PlanetSide 2 elé, hogy játszanak egy keveset az új trailer kedvéért, hanem egyenesen a játékosok segítségét kérte ehhez, ha már úgyis arra kíváncsiak, miként működik a free-to-play MMOFPS.

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.

Megvan a PlanetSide 2 dátuma

A harmadik kontinenst bemutató előzetes mellett végre megjelenési dátumot kapott a PlanetSide folytatása, a rajt napja egyúttal a zárt bétatesztelés végét is jelenti. A Sony Online Entertainment MMOFPS-e nemcsak szuperül néz ki, de alapjáraton ingyen lehet majd játszani vele, így bárki ki tudja próbálni.

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.

GC 2012: Még mindig remekül fest a PlanetSide 2

Megérkezett a PlanetSide 2 Gamescomra szánt előzetese is. A kedvcsináló abszolút gameplay felvételek nyomán készült, így újfent meggyőződhetünk róla, hogy mennyire jó formában van a Sony Online Entertainment játéka. Az MMOFPS ráadásul free-to-play lesz, nem pénztárcafüggő, hogy kipróbálod-e!

CGI trailert kapott a PlanetSide 2

Ugyan már a PlanetSide 2 kapcsán kiadott gameplay előzeteseket is nagyon élveztük, a mostani CGI trailer végleg levett a lábunkról minket. Semmi extra, de a csatajelenetek és a látványvilág (mindez heroikus zene társaságában természetesen) abszolút meggyőzőek. Jöhetne már végre!

Látványos trailert kapott a PlanetSide 2

Bár a PlanetSide 2 legújabb előzetese nem túl hosszú, a Sony Online illetékes munkatársai nagyon eltalálták a hangulatot, talán az eddigi leglátványosabb kedvcsinálót hozták össze az MMOFPS-ből. A free-to-play anyagban a földön és a levegőben is harcolhatunk a csapatunkért, íme egy kis ízelítő!

E3 2012: Planetside 2 - káosz a harctéren

Szeretnél egy olyan MMOFPS-sel játszani, ahol emberek állnak egy helyben, és hosszú ideig lövöldöznek? Ha igen, akkor örömhírünk van: a Planetside 2 előzetese alapján pontosan ezt fogod kapni. Oké, ne legyünk rosszmájúak, azért vannak itt repülők is.

Légiharc a Planetside 2-ben

Mi lehet jobb a szárazföldi hadviselésnél? Hát persze, hogy a kiélezett légi ütközetek - ha pedig mindez a jövőben játszódik, sokunk szeme felcsillanhat. Kétségtelen, hogy a Planetside 2 legnagyobb ütőkártyája az, hogy free-to-play szellemben ingyenesen játszható lesz.