Warhammer Online: Wrath of Heroes PC

Visszatér a Warhammer Online, azonban ezúttal némileg más formában: ingyenes akció-szerepjátékot kapunk.
1401433237

Az EA bezárja a Mythic Entertainmentet

A Warhammer Online és a Dark Age of Camelot-sorozat fejlesztője már nem létezik többé - az EA megerősítette, hogy bezárja a nagy múltra visszatekintő stúdiót. Nem vagyunk meglepve, a jelek erre utaltak korábban.
1362063600

Leáll a Warhammer Online: Wrath of Heroes

Március végén leállnak a Warhammer-univerzum alapján fejlesztett MOBA-játék szerverei, mert az nem teljesítette az elvárásokat pénzügyileg. A játék nyílt bétatesztelése közel egy éve tartott.
1354806000

Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.
1332936014

Warhammer: Wrath of Heroes - videón Felicia

Régen hallottunk már a BioWare Mythic gondozásában készülő free-to-play Warhammer-szerepjátékról. Lassacskán elkezdenek szivárogni az új információk arról, hogy mi vár ránk az akcióközpontú MMO-ban. Az egyik karakterünk Felicia lesz, aki igazán jól játszik a tűzzel.
1313513302

GC 2011: Ingyenes lesz az új Warhammer Online

Új Warhammer Online készül az Electronic Artsnál, derült ki a GamesComon, de a Wrath of Heroesnak csak közvetve lesz köze az MMO-hoz: az új játék egy ingyenesen játszható, akció-szerepjáték lesz, ahol a PvP kapja a főszerepet; minden meccsen háromszor hat játékos mérheti össze az erejét.