World of Warplanes PC

A World of Tanks készítőinek legújabb MMO-ja, amelyben a főszerepet a repülőgépek kapják!
1372860039

World of Warplanes - holnap indul a nyílt bétateszt

Észak-Amerikában és Oroszországban már ma, Európában pedig holnap élesednek a szervek és kezdetét veszi a World of Warplanes nyílt bétatesztje. A Wargaming.net alkotásában harmincfős légi csaták várnak rád.
1369841520

E3 2013: Jön a konzolos Wargaming-játék is

Mint tudjuk, a World of Tanks fejlesztői megvették a F.E.A.R. 3 készítőit, az azóta Wargaming West néven működő csapat pedig már dolgozik az új játékán, ami nem mellesleg a Wargaming első konzolos címe lesz.
1349344800

Előzetest kapott a World of Warplanes

A Wargaming.net univerzumbővítő próbálkozása, a World of Warplanes a World of Tanks szellemiségét követi, ugyanakkor a fejlesztők maximálisan a harci repülőgépekhez igazítják a játékmenetet. A minap új előzetest kaptunk a játékból, hangulatos két percre számíthattok!
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1339167848

E3 2012: A negyedik videócsokor

Alighanem az utolsó videó-összeállításunkhoz érkeztünk, hiszen a kiállítás már bezárta a kapuit. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem szállingóznának új információk és látnivalók, de ömlesztett hírrel most találkozhattok utoljára. Talán az igazi meglepetések most születnek!
1331024400

Gameplay videón a World of Warplanes

Gőzerővel készül a World of Warplanes, a World of Tanks szellemi folytatásának tekinthető MMO: a Wargaming.net új játékában történelmi légi ütközeteket vívhatunk meg korhű repülőgépekkel, miközben a körítés jórészt a régi - a fejlesztők a jól ismert engine-t használják, persze némileg átalakítva.
1313660820

GC 2011: Két új játék a World of Tanks alkotóitól

A GamesCom alkalmával két újabb játékot mutatott be a World of Tankset is jegyző Wargaming.net: érdekes módon mindkettő a tankos MMO irányvonalát követi, csak éppen a World of Warplanes repülőkkel, a World of Battleships csatahajókkal erősít majd az online terepen.