Escape Plan Vita

Őrült, Tim Burtonre hajazó stílusban hódít ez a platformjáték. Zseniális!
1414604100

Itt vannak a novemberi PlayStation Plus-ajándékok

Habár hivatalos csatornán még nem láttuk a kínálatot, az IGN már megszellőztette, hogy milyen ajándékokat kapnak majd a PlayStation Plus előfizetői novemberben. Minden platformra két-két játék jön.
1386608400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?
1381939221

Már előrendelhetőek a digitális PS4-es játékok

A Sony bejelentette, hogy mától előrendelhetjük az első letölthető PS4-es játékokat a PlayStation Store-ból. A két első fecske a Knack és Warframe. S mivel Halloween közeleg, a horrorcímek árai is zuhantak.
1337507411

Escape Plan villámteszt

Sötét és groteszk labirintus tart fogva két ártatlan lelket. Lil és Laarg a kiutat keresi a nyomasztó végtelenből, a szabadságnak azonban ára van, ki ezen az ördögi helyen nem nézi meg, hogy hová lép, az figyelmetlenségéért akár az életével is fizethet. Érzed már a halál jeges csókját az ajkaidon?
1313766000

GC 2011: Escape Plan bejelentés trailerrel

Kicsit átsiklottunk felette a nagy forgatagban, de kár lenne kihagyni: a Sony GamesCom-konferenciáján mutatták be a következő Vita-exkluzív platformjátékot, ami az Escape Plan címet viseli. A stlílusa Tim Burtonre hajaz, egyszerre imádnivaló és elborzasztó - végtelenül meg tudja fogni az embert!