Epic Mickey 2: The Power of Two , MAC, PC, PS3, WIIU, X360

A teljesen egyedi játékmenettel rendelkező, ám a kritikusok köreiben nem egyértelműen pozitív sikert arató Epic Mickey visszatér egy folytatással.
1333699221

Tíz percig mozog az Epic Mickey 2

A Junction Point újra elhozza nekünk Mickey egér kalandját a rajzfilmek világában. Warren Spector játékából még nem láttunk eddig gameplay felvételeket, ám ez nem mehetett így tovább. Ráadásul rögtön tíz percen át csodálhatjuk meg, hogy jó irányba fejlődött-e a játék.
1333180801

PC-re is megjelenik az Epic Mickey 2

A Junction Point megerősítette, hogy Xbox 360, PS3, Wii és 3DS mellett PC-n, valamint Macen is tolhatjuk Mickey egér új kalandját Warren Spector tolmácsolásában. A bejelentés tényén kívül a mester csupán annyit árult el, hogy a játékon nem kevesebb, mint 800 ember dolgozik megfeszített tempóban.
1332676970

Epic Mickey 2 - Move-támogatás, 3DS-verzió

Újabb apró részletek láttak napvilágot az Epic Mickey folytatása kapcsán, kiderült, hogy a játék PlayStation 3-on támogatni fogja a PlayStation Move-ot, a Wii-verzió spéci kontrollerekkel érkezik, és ha minden igaz, lesz egy alternatív, 3DS-verzió is. Ráadásul másfél tucat képet szereztünk az anyagból.
1332507603

Epic Mickey 2 - itt a debüt trailer

A hivatalos protokoll szerint már itt is van az Epic Mickey 2: The Power of Two első ingame előzetese a Gametrailers jóvoltából. Mickey egér és Oswald ezúttal kooperatív örömök elé néznek, ugyanakkor megmarad a klasszikus Disney-mesékre jellemző hangulat - immár Xbox 360-on és PS3-on is!
1332403208

Hivatalos az Epic Mickey 2: The Power of Two

Megerősítették az Epic Mickey 2 készültét, ahogyan arra korábban több előjel is utalt. Ismét Warren Spector bábáskodik a játék felett, mely Nintendo Wii mellett Xbox 360-ra és PS3-ra is meg fog jelenni. Tökéletesített játékmenettel és kooperatív móddal nyerheti el a rajongók kegyeit.
1331124490

Hónap végén jelentik be az Epic Mickey 2-t

Warren Spector finoman megszellőztette, hogy március végén egy "epikus projektről" rántja le a leplet, ami a jónép értelmezése szerint az Epic Mickey 2 bemutatására vonatkozhat. A játékról régóta hallani pletykákat, a hírek szerint az új rész már nem lesz Wii-exkluzív és kooperatív módot is kapunk majd.
1325504558

Ősszel jöhet az Epic Mickey 2

Úgy tűnik, a korábbi pletykáknak megfelelően valóban készül az Epic Mickey folytatása, a Disney hírlevélben erősítette meg véletlenül a játék létezését. Az Epic Mickey 2 ezek szerint multiplatform anyag lesz, ősszel jön, és kétfős kooperatív mód lesz benne, ahol Mickey mellett Oswald asszisztál a kalandok során.
1314622800

Készül az Epic Mickey folytatása?

Igen egyedi ötletre épült Warren Spector és a Disney játéka: Mickey egér és az ő kifestője ugyan a kritikusok és játékosok köreiben sem arattak egyöntetű sikert, ennek ellenére bőven elég példány kelt a játékból ahhoz, hogy készülhessen a folytatás. Erre akadtak most bizonyítékok.