Hónap végén jelentik be az Epic Mickey 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Warren Spector finoman megszellőztette, hogy március végén egy "epikus projektről" rántja le a leplet, ami a jónép értelmezése szerint az Epic Mickey 2 bemutatására vonatkozhat. A játékról régóta hallani pletykákat, a hírek szerint az új rész már nem lesz Wii-exkluzív és kooperatív módot is kapunk majd.

A francia Nintendo-Master jelentése szerint Warren Spector március 27-én fogja bemutatni az új játékát, a mester saját szavai szerint "epikus projektről" beszél majd, ami viszonylag egyértelműen jelzi: végre hivatalosan bejelentik az Epic Mickey régóta pletykált folytatását, ami remélhetőleg jobb fogadtatásra talál, mint a kicsit besült első rész.

A játékról januárban láttak napvilágot a legegyértelműbb híresztelések, ekkor a Disney az egyik hírlevelében írt véletlenül a projektről: eszerint az Epic Mickey 2 multiplatform lesz, megjelenik PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re is, megjelenése pedig idén ősszel várható. A játékmenet legfőbb érdekessége a kétfős, osztott képernyős kooperatív mód, amiben nemcsak Mickeyt irányíthatjuk a kis ecsetével, hanem Walt Disney első rajzfilmfiguráját, Oswaldot is, aki helikopterként tud repülni a füleivel, mellesleg pedig elektromossággal terrorizálja az ellenfeleit.

3.
3.
Kumite
Akár még Wii U is lehet belőle...
2.
2.
frenkyboyhun
elsőt vagy 5-ször kivittem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...